Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Geliştirici Ekip Neden Elite: Dangerous'da Cross-Play'in Bulunamayacağını Açıkladı


      Elite: Dangerous bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Xbox One ve PlayStation 4 için duyuruldu. Geliştirici ekip oyunculardan gelen cross play yani platformlar arası oynama özelliği hakkında sorular hakkında bir açıklama yaptı.
 
       Geliştirici ekipten David Braben, oyunu tüm platformlarda güncellemeye devam etmek istediklerini ve PC'ye gelecek güncellemelerinin herhangi bir sebepten dolayı geçikmesini istemediklerini belirtti.
 
      Bildiğiniz gibi konsollarda her güncelleme için onaylama süreci olduğundan PC'de olduğu kadar sık güncelleme yayınlamak mümkün olmayabiliyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer.com elite elite: dangerous frontiers development indie kickstarter bağımsız uzay simülasyonu mmo fps
Yeni Angry Birds Oyunu Bazı Bölgeler için Çıkış Yaptı Dance Central Spotlight'a Borderlands'ten İki Karakter Konuk Oluyor

Donatn

9.3.2015 22:44:09

0
Bu biraz bahne olmuşBen 10 gündür kickstarter a destek vermiş kullanıcıların şu an 1.2 de oynadığı yamayı bekliyorum.Kendi içinde bile güncelleme konusunda ayrım yaparken bu bahene pek olmamış
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Elite: Dangerous
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız