Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gelen Tepkiler üzerine Stalker 2 için Planlanan NFT Sisteminden Vazgeçildi

 
 
Bu haftanın başlarında GSC GameWorld, STALKER 2: Heart of Chernobyl'e gelecek olan NFT'leri duyurdu. Ancak duyuru yapmasının ardından gelen tepkiler üzerine bu plandan vazgeçildi.
 
 
 
Basitçe söylemek gerekirse NFT'ler oyun içerisinde benzersiz öğe niteliğinde olacaktı ve bunlara sahip olmak için çeşitli görevler veya etkinlikler düzenlenecekti. Sahip olunan bu NFT'ler büyük miktarda para karşılığında satılabilecekti.
 
 
 
Açıklamanın ardından hayranlardan gelen tepkiler oldukça büyük çaptaydı. Ekip, gelen tepkiler üzerine daha önce NFT hakkındaki paylaşımını kaldırmayı tercih etti. Daha öncesinde de Ubisoft böyle bir adımı Ghost Recon: Breakpoint oyununda attı.
 
Oyuncular, NFT'leri bu aşamada oyunlarda görmek istemiyor. Dolayısıyla oyuncu toplulukları bu sistemin gereksiz olduğunu belirtiyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming hayatta kalma macera korku aksiyon pc xbox
Battlefield 2042 Steam'de Bu Hafta Sonu Oynaması Ücretsiz PUBG Global Championship 2021 Büyük Finalleri Başladı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Antikaruh

19.12.2021 12:38:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: TheAssgardian Ya niye oyuncular istemiyor anlamıyorum. Mis gibi oyunda item düşürmek için oynanış süresini uzatıp düşürdüğümüz itemleri satıp para kazanırız. Ya da ben mi yanlış anladım
Senin gibiler DLC'ler ilk duyurulduğunda da "ya ne güzel oyun süremiz uzuyor" dedi, oyun içi itemlere para harcama peydah olduğunda "isteyen harcar isteyen harcamaz" dedi, looter shooterlar peydah olduğunda "başka oyunlarda var onları oynayın" dedi, ortalık mobil oyun kıvamında sözde rekabetçi ama özünde kredi kartından bir tutam koklamak için çırpınan oyunlarla dolunca kalkıp bizlerle beraber eleştirmen oldunuz. Bu hamleler, ilk adımlarında masumiyet içinde gözükseler de, bankalar, yatırımcılar, yayıncılar bunların yaratacağı potansiyel gelirler için dişlerini biliyorlar. Kaçarı yok ! Günün sonunda bize negatif olarak döndü bu işlerin hepsi. Bu da bir istisna olmayacaktır.

TheNewAtilla

19.12.2021 05:03:42

0
Tam olarak nasıl olacağını anlamadım ama steamdeki oyun kartlarına benziyor gibi. Eğer öyle ise tepki yersiz olmuş

Guest-A773460ED

19.12.2021 00:24:39

0
Ya niye oyuncular istemiyor anlamıyorum. Mis gibi oyunda item düşürmek için oynanış süresini uzatıp düşürdüğümüz itemleri satıp para kazanırız. Ya da ben mi yanlış anladım

BSC Misafiri

18.12.2021 16:03:37

0
umarım ubi bu haberi okuyodur :D gerçi her türlü bi şekilde sokacaklar oyunlarına o belli

BSC Misafiri

18.12.2021 16:03:33

0
Dün STALKER Anomaly modlu oyununu bu sabah altıya kadar oynadım deli gibi. Chernobyl dizisini izleyince dünya ne büyük felaketten dönmüş anlıyor insan. Bu Ruslar gerçek kıyamet sonrası dünyayı yaratmışlardı ilk STALKER oyunlarıyla, umarım STALKER 2'de içine etmezler o dünyanın, oynanışın, atmosferin.

FU-Frank Underwood

18.12.2021 14:20:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri şimdilik vazgeçmişlerdir. ilerde eklerler
Şimdi gördüler millet ön siparişleri iptal ediyor, el frenini çektiler ama bu demek değil ki gelecekte bu zımbırtıyı oyuna eklemeyecekler.

BSC Misafiri

18.12.2021 13:06:55

+3
şimdilik vazgeçmişlerdir. ilerde eklerler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
STALKER 2: Heart of Chernobyl
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız