Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War: Ultimate Edition'ın Xbox One'daki Boyutu Belli Oldu


       Yenilenmiş haliyle tekrar Xbox One ve PC oyuncularının karşısına çıkacak Gears of War: Ultimate Edition hakkında yeni bir detay ortaya çıktı. Xbox mağazası üzerinde oyunun Xbox One'da kaplayacağı boyut belli oldu.
 
        Belirtilene göre Gears of War: Ultimate Edition, Xbox One'da toplam 44.42 GB yer kaplayacak. Yeni nesil oyunları göz önüne aldığımızda oldukça normal olan bu boyut, yenilenmiş Gears of War'un basit bir "remaster" oyundan daha fazlası olduğunu gösteriyor. Işıklandırma, dokular ve modellemeler konusunda gelişecek yapımda daha önce Gears of War'un sadece PC sürümünde bulunan beş ekstra bölüm de yer alacak. Oyunun multiplayer modunun da 1080p çözünürlükte 60 fps'de çalışacağını hatırlatalım.
 
      Gears of War: Ultimate Edition hakkında fikir sahibi olmak isterseniz E3 fuarından sizler için hazırladığımız ilk izlenim videosunu izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com gears of war gears of war 2 gears of war 3 gears of war collection xbox 360 pc xbox one microsoft epic games blacktusk studios remastered cog marcus fenix
Half Life'daki Headcrabların Tasarımcısı Valve'dan Ayrıldı Playstore'da Square Enix ve Ubisoft Oyunlarına Büyük İndirimler!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KeZzZaP

28.7.2015 00:23:04

0
4 ay önce satıcam diye formatlayıp kutuladığım makinayı geri çıkardım :) sadece dijital olarak mı gelecek?

Ginga Bishounen

9.7.2015 19:40:24

0
Oyunu bastan mi yapmislar? Gitti AKK. :)

lostrock

9.7.2015 16:50:18

+1
bu oyunun yüzünden xbox one alıcam gelecek ay, ilk çıktığından bir oturuşta bitirmiştim ilk oyunu kaç sene önceydi şimdi multiplayer ı bile mükemmel olmuş kaçmaz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız