Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears Of War 4 Xbox One-PC Cross-Play Ulaşılabilir Durumda

 
   Geçtiğimiz yıl yapılan testten sonra geliştirici stüdyo The Coalition, Gears of War 4 multiplayer modu için Xbox One ve PC arasında cross-play desteğinin ulaşılabilir durumda olduğunu duyurdu. Xbox Wire üzerinden yapılan duyuruya göre de cross-play, Social Quickplay oyun listesinde ulaşılabilir durumda. Gears of War 4 Core ve Competitive oyun listesinde bulunmuyor. 
 
   Geçtiğimiz yıl yapılan cross-play testine 115 binden fazla kişi katılmıştı ve bu sayının %91'lik bir kısmı Xbox One kullanıcısıyken %9'luk bir kısmı ise PC kullanıcısıydı. 
 
  Gears of War 4, 11 Ekim tarihinde Windows 10 ve Xbox One için çıkış yaptı.

Bu haberin bağlantısı
URL
gears of war black tusk microsoft xbox one shooter tps yeni nesil
DiRT 4, Nintendo Switch'e Gelecek mi? Horizon: Zero Dawn'ın Türkçe Olması için İmza Kampanyası Başlatıldı

2K

28.1.2017 16:37:23

0
Güzel bir gelişme fakat zamanında Halo için konsol ve PC oyuncuları cross-play maç yapmıştı ve PC kullanıcıları mouse ve klavye sayesinde baya büyük bir üstünlük sağlamış diye haber vardı. Belki o araştırma sonuçları yanlıştı, TPS olunca sorun olmuyor ya da dengelemek için Microsoft bir yolunu buldu, net bir açıklama yok ama yine de dediğim gibi bu tarz gelişmelerin olması güzel. Sadece Gears of War 4'ün online'ında çoğu yetenek ve karakterin gerçek para ile satın alınmasının kalkması lazım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 4
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız