Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gearbox PAX East 2019 Panelindeki Duyurular

1) We Happy Few için yeni indirilebilir içerik “Roger & James in They Came from Below” 4 Nisan'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. $19.99 fiyata sahip Season Pass'e dahil olacak ve ayrıca ana oyuna sahip olanlar isterse bu indirilebilir içeriği $7.99 fiyattan satın alabilecek.
 
 
 
 
2) Bulletstorm: Duke of Switch Edition Switch için duyuruldu. Bu yaz çıkış yapacak. Bulletstorm: Duke of Switch Edition tek oyunculu hikaye modunu ve Bulletstorm: Full Clip Edition ile birlikte gelen Duke Nukem indirilebilir içeriği dahil olmak üzere daha önce çıkmış tüm indirilebilir içerikleri içerecek.
 
 
 
 
3) Borderlands 2 VR için bu yaz ücretsiz bir güncelleme yayınlanacak ve bu güncelleme Borderlands 2 için daha önce çıkmış olan tüm indirilebilir içerikleri oyuna ekleyecek. Güncelleme dört büyük eklentiyi içerecek. Bunlar: “Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty,” “Mr. Torgue’s Campaign of Carnage,” “Sir Hammerlock’s Big Game Hunt,” ve “Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep.”
 
 
 
 
4) Borderlands: Game of the Year Edition PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyuruldu. 3 Nisan'da çıkacak. Game of the Year Edition ana Borderlands oyununu ve şu indirilebilir içerikleri içerecek: The Zombie Island of Doctor Ned, Mad Moxxi’s Underdome Riot, The Secret Armory of General Knoxx ve Claptrap’s New Robot Revolution. Bunun dışında bazı yeni özellikler ve iyileştirmeler de olacak.  
 
 
 
 
5) Borderlands: The Handsome Collection için ücretsiz ‘Ultra HD Pack’ indirilebilir içeriği 3 Nisan'da çıkacak. 4K Ultra HD ile HDR desteği ve güncellenmiş görseller getirecek.
 
 
 
 
6) Borderlands 3 duyuruldu. Detaylar 3 Nisan'da.

Bu haberin bağlantısı
URL
Borderlands 3 Duyuruldu XPG GAMMIX D30 DDR4 RAM Satışa Sunuldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Watton1

29.3.2019 13:18:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bide utanmadan ultra hd güncellemesi için para isteselerdi yani :) ücretsiz olması gerek elbette.
Masraflarını sen karşılarsan bedava çıkartırlar öpücükle olmuyor o işler öyle bilmeden konuşmayı çok seviyorsunuz

BSC Misafiri

29.3.2019 10:41:18

0
Bide utanmadan ultra hd güncellemesi için para isteselerdi yani :) ücretsiz olması gerek elbette.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız