Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gearbox, Fan Yapımı Duke Nukem'a İzin Verdi

 
     Bir grup Duke Nukem hayranı, Gearbox'ın resmi forumlarında Duke Nukem 3D'nin yeniden elden geçirilmişini geliştirdiklerini duyurdu. Geliştiren ekip, Gearbox yetkililieriyle görüşerek oyunu yapmak için izin aldılar. Duke Nukem: Next-Gen (Kod adı), proje tamamlandığında single player ve multiplayer içerikleri ile oyunculara ücretsiz olarak sunulacak.
 
     Duke Nukem: Next-Gen, Duke hayranları tarafından Unreal Engine 3 kullanılarak geliştiriliyor. Duke Nukem 3D'nin günümüzde çıksa nasıl bir görünüme sahip olacağını gösterebilmek için oyunun hayranları tarafından yine oyunun hayranları için yapılıyor. Oyun çıktığında 3 bölümlük single player içeriğe ve tam teşekküllü multiplayer moduna sahip olacak ve ücretsiz sunulacak. Aşağıdaki resimler projenin geliştirme aşamasından.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Duke Nukem Forever Duke Gearbox Software 2K Games PC PS3 Xbox 360 3D Realms Duke Nukem Next-Gen Next Gen Duke Nukem 3D
Söylenti: Namco, DS İçin Sailor Moon Oyunu Yapıyor Batman: Arkham City Daha Erken mi Çıkıyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

waltran

26.12.2010 12:43:53

0
güzel motor, güzel ssler ama black mesaya dönmesin?

SOLID SNAKE

17.10.2010 18:30:42

0
razz_raziel açıklamış. bi kere zaten ue3 kullanmamak mantık dışı,sen sonuçta bir oyun yapıyorsun ticari bir oyun olucaksa kaliteli bi motor kullanmak zorundasın .zamanımızda birçok oyun ue3 le yapılıyor.boğaz harbi ticari oyun olmayacaksa ue3 kullanmasına gerek yok,ama sobee gibi ticari oyun üretecek firmalar ue3 kullanmaları lazım gelecekteki projelerinde.

fujhen

17.10.2010 18:22:14

0
unreal development kit'e ücretsiz sahip olabilirsiniz. http://www.udk.com/ ve ghostliving arkadaşımıza katılıyorum ülkemizden de Unreal Engine 3 kullanan bir oyun çıkabilir herkesin oyun motoru yazmaya soyunmasu hem vakit hem para olarak zorluyor hem de sonuçlar ortada. Bir bildikleri vardır ama açıkcası ben UE3 kullanan bir oyun projesi bekliyorum bir vatandaşımızdan

razzraziel

17.10.2010 09:24:14

0
UE3 non commercial projeler için ücretsiz, diğer satış amaçlı projeler için ise çok uygun fiyatlarla kullanıma sunulalı 1 sene oluyor neredeyse. 100$ + kazancın %25'ydi yanlış hatırlamıyorsam.

BSC Misafiri

17.10.2010 08:59:32

0
ghostliving arkadaşım unreal engine 3 satın alınması zor bir programdır.Boğaz harbi yapımcıları henüz o seviyeye gelmedikleri için (para açısından) ue3 kullanamıyorlar.Zamanla ue3 kullanabilirler,ancak henüz erken :)

erkefur

17.10.2010 01:20:40

0
Çıktığında haber verirseniz bizde indirebiliriz.

SOLID SNAKE

17.10.2010 00:57:54

0
Harika bir çalışma keşke bizimkilerde şu Unreal Engine 3 nimetinden faydalansalarda güzel kaliteli bi fps yapsalar.Örneğin:boğaz harbi diye bir oyun yapılıyor,Onda UE3 neden kullanılmıyor ?...Amator oyun hayranları bile ne güzel iş çıkarmışlar harika görünüyor.Cıktığında mutlaka oynarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Duke Nukem Forever
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız