Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gear.Club Unlimited 2 - Ultimate Edition Duyuruldu

 
 
Yayıncı Microids ve geliştirici Eden Games, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için Gear.Club Unlimited 2 - Ultimate Edition'ı Switch için de Gear.Club Unlimited 2 – Definitive Edition'ı duyurdu.
 
Gear.Club Unlimited 2 – Ultimate Edition
 
Gear.Club Unlimited 2 - Ultimate Edition, Gear.Club Unlimited 2'de bulunan tüm içeriğe sahip olacak ve oyunculara en iyi arabalarla heyecan verici yarış deneyimi sunacak. Oyun 250'den fazla yarışı bünyesinde barındırıyor.
 
Gear.Club Unlimited 2 - Ultimate Edition, 30 Kasım 2021'de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için çıkacak. 
 
Gear.Club Unlimited 2 – Definitive Edition 
 
Gear.Club Unlimited 2 - Definitive Edition 14 Aralık'ta Nintendo Switch'te yayınlanacak ve Gear.Club Unlimited 2'de bulunan tüm içeriği bünyesinde barındıracak. Ayrıca Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Almanca, Felemenkçe, Portekizce ve Rusça dillerini destekleyecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yarış aksiyon macera
Source of Madness PC için artık Erken Erişim'de Disciples: Liberation için Yeni Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.9.2021 12:07:50

+1
Test Drive Unlimited serisi zamanına göre gayet iyi oyundu ama şuan ki Eden games çalışanlarının çoğu dağıldı diye biliyorum. Kalite olarak mobil oyundan farkı olacağını zannetmiyorum ama yine de takip edeceğim.

Mukan553

23.9.2021 11:32:07

+3
Eden Games'in geldiği hâle bak.

mahsur kalan adam

23.9.2021 11:16:20

0
İlk oyunu switchte denedim berbattı Sürüş dinamiği yok kütük sürüyorsun gibi fizik hiç yok grafik leş zaten mobilde daha iyi oyunlar var
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız