Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GeForce Now'ın Veritabanında God of War'un PC Sürümü Ortaya Çıktı

 
 
Bilindiği üzere Sony, PS oyunlarını PC platformuna getirme kararı almıştı. Bu karar üzerine birçok PS özel oyununu PC'ye getirme çalışmaları başladı. Bu süreçte birkaç yapımın PC sürümü yayınlandı. (Örneğin: Days Gone)
 
Yeni yayınlanan sızıntıya göre Nvidia GeForce Now'ın veritabanında God of War'ın PC sürümüne rastlandı. Veritabanında God of War'ın yanı sıra Returnal ve Ghost of Tsushima gibi yapımlar da yer alıyor. 
 
Yine yayınlanan veritabanı görselinin yan tarafında, Steam ve Epic ibareleri yer alıyor. Bazı yapımların hangi platformda oyunculara sunulacağı yazsa da çoğunda ''Bilinmiyor'' ibaresi bulunuyor.
 
Veritabanı görseline ve bu oyunların nasıl açığa çıktığını aşağıdan görebilirsiniz. 
 
 
 
 
  
 
Yayınlanan video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Wccftech God of War God of War 4 Sony Santa Monica PlayStation 4 Kratos Sony
Total War: Warhammer III, 2022'nin Başlarına Ertelendi Darkest Dungeon II, 26 Ekim'de Erken Erişim Olarak Çıkış Yapacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

-Dark Poison-

21.9.2021 21:02:45

0
Hocam cok cook eski bir oyuncuyum kendimi bildim bileli pc de oyunlarin konsoldan daha cok sattigini hicbir seride gormedim desem yeridir.(Pc 2000lerin basinda felan cok gucluydu o donemde bile piyasayi ps1,2 domine ediyordu,tum major seriler ps deydi.)Sony kendi marka degeri olarak yillardir ozel oyun noktasinda kendini konumlandirdi.Simdi gecte olsa pcye oyun cikartmalari marka degerini dusurdugu gibi konsolunu da ben niye alayim sorusunu sordurtacak zamanla.Benim icin fark etmez pc ve konsol kullaniyorum zaten ama konsolda oyuna 70 80 euro isteyip pc de daha ucuza cikartirsa sony inandiriciligini da kaybeder.

Himurajutsu

15.9.2021 22:52:09

0
Etiketleyip konuya çağırıp sonra neden konuya geldin gelmeseydin diye trip atıyor. Senin çağırıp çağırmamana da gerek yok istediğim konuya girer yorum yaparım sana soracak değilim. Tlou konusunda açıklamaya göre yorumladım dedim haklıyım demedim. Bir yerinden uydurma. Horizon satış yapma konusunda sonuna kadar haklıyım. O zamanda yazdım hala da aynı terane. Satmamış işte %80 korsan. Horizon şuan cyberbalondan 10 kat daha iyi çalışıyor ben haticeye değil neticeye bakarım. 9 ayda bir çıkan ubi çöplerine benzemez. PC'de çöp oyun oynaya oynaya kaliteli oyun nedir unutmuşsunuz.

Rcp272

15.9.2021 22:21:13

0
Doğru Days Gone'ı bilmişsin, ama diğerleri ve mantaliten tüm yanlıştı ve hala haklı olduğunu düşünmen . Sony biliyor ikinci el pazarını ama nedense pc deki korsan işini bilmiyorlar ve sana göre salaklık edip pc'ye getiriyorlar. Ps pazarındaki korsancılık ok, pc ye gelince ağlamaya başlıyorsun. Sony bir kere dedi mi oyunlarımızı almayın abi, 10 kişi toplanın bir oyuna girin diye. Nasıl böyle bir şeyi Sony destekliyor diyebiliyorsun.Bir 10 snyelik video var diye yapmanızı mı destekliyor. Biliyoruz demek ayrı bir şey desteklemek ayrı. Sony konsoldaki korsancılığı bildiği gibi pc tarafını da biliyor merak etme. Hiç demiyorsun ki Sony yıllarca Exc diye bize oyun sattı meğerse yalanmış, Ben daha fazla 'benim,sadece benim' demek istiyordum. Horizon çıktığında verdiği crash'i Cyberpunk Pc sürümü vermedi. (Bug demiyorum.) Ben dahil 3 arkadaş oyunu bıraktık o oyun o halde en az 1 m sattı ki klasik Ubisoft kalitesinde bir oyun konsepti güzel sadece. Bir Gow yada Tlou değil. Tlou Remake geldiğinde konuşuruz tekrar,o zaman ne diyeceksin çok merak ediyorum. Başta yanıldığını Sony'nin seni şaşırttığını söylesen kardeş kardeş noktalardık konuşmamızı yada diğer Fanboylar gibi başlığın altına hiç gelmesen Xbox,Pc başlığına nöbet tutsan bu kadar uzamazdı iş. Yanıldığın halde haklı sandığını ve hala aynı kafada olduğunu algılayamıyorum hala. Bir sonraki karşılaşmamızda görüşmek üzere efendim sağlıcakla kalın.Benden bu kadar.Kusura bakmayınız.

Himurajutsu

15.9.2021 21:47:30

0
Horizon haberinde yazmasına gerek yok. Adamın dediği basit cümle; pc'ye çıkan oyunlarımız olacak, ps'a özel kalacak oyunlarımız olacak. Her oyun çıkmayacak demeye getiriyor. Ben buna göre yorumladım. Ayrıca Days gone'da yazdım ondan neden bahsetmiyon, çıkmadı mı Horizon satış edemedi dedim doğru çıktı şuan baktım 1M anca etmiş. Torrent sitelerinden indirme sayısına bak 10-15 katıdır Uncharted'a denuvo felan gelirse uğraş dur şimdi napacak sizin tayfa Konsolda kardeşlik, ikinci el pri sec olayları hepsi sony tarafından bilinen zaten kendisi izin veren bir şirket. Adamların bu konuda xbox ile pc ile dalga geçen videosu bile vardı. witcher 3-dizi-tlou remake yorumumu full yanlış anlamışsın.

Rcp272

15.9.2021 20:49:16

0
Şimdi ben senin yazdıklarını attım hemen bahane üretme. Horizon haberi altında Herman yada Jim'in adı bile geçmiyor. Adamlar tek Uncharted'ı değil Gow'u da aynı kefeye koymuşlar haberinde olsun Killzone falan gelmiyor. Şimdiki bahanende çip üretilmiyor olmasi çok komik . Asıl olay senin o zamanlar algılayamadığın, benim Horizon haberinin altına yıllar geçtikten sonra oyunu pc'ye çıkartmalarının çok mantıklı olduğunu yazmam ve senin buna karşı çıkman. Sana göre bir oyun ölü olarak yatması ve senin EGO'nu tatmin etmesi lazımdı ama olmadı gördüğün gibi Sony kazanacağı paraya bakar senin kendini tatmin etmene değil. Ama kabullenmişsin sonun da bazı şeyleri, sen sadece Killzone gelir diyordun gelmez dediğin Gow geliyor. Korsan oyun oynanması konusunda haklısın ama şunu da unutma Konsolda da oynadığın oyunu satıp 5 kişiyi gezme olayı var bir farkı yok yani. Çok yüksek görme kendini. Witcher 3 2015 de çıktı o sayıları remake yada remasterd sürümü olmadan ulaştı,hem de senin beğenmediğin pc'de sadece steam deki sayı daha gog dahil değil bu sayıya. Tlou remastard 2014 de çıktı neden ulaşamasın o sayılara konsolda hala taş gibi oyun. Bence diziyle birlikte bir texture, lighting uptade atarsın gayet taş gibi oyun olurdu. Tlou remake pc ye dizinin hype olduğu zaman çıktığında yazarım yine merak etme

Himurajutsu

15.9.2021 18:26:26

0
Horizon felan satmadı hala kendini kandırıyor millet torrentten çekip oynuyor kardeşim %80'iniz öyle Sony yıllanmış oyunları ek gelir diye çıkarıyor ovv vovv pc piyasası şöyle pc piyasası böyle hemen oyunumuzu pc'ye çıkaralım dediğini mi sanıyorsun Pandemiye dua edin. Adamlar konsol üretemiyor çip sorunu var nerden para gelirse diye bakıyorlar. O açıklamamı ise herman hulst ve jim ryan sözlerine göre söyledim demekki uncharted'ı o kefeye koymamışlar. Ayrıca tlou remake pc için yapılmıyor. Yakında dizisi çıkacak diziden popüleritesi daha da artacak ve bu satışlara ve oynamaya etki edecek. 8-10 binlerde gezen witcher 3 oynama sayısının diziden sonra satışlarda yeniden patlama yapıp oynanışı 100-150 binlere çıkması gibi. Her şeye pc deyip durma.

Rcp272

15.9.2021 17:22:35

0
Şöyle bir durum var adamlar zaten bu sorunun cevabını yıllar önce vermiş olmalılar ki böyle bir sürece girildi. Bu hemen alınacak karar değil. Ellerindeki Data böyle bir stratejinin doğru olduğunu gösterdiği için girmişlerdir. Para her şeydir firma için nerde çok para kazanıyorsa oraya yönelmek zorunda. Birde şöyle bakmanı tavsiye ederim iki konsol markasıda pc'ye yöneliyorsa demek ki gözden kaçırdığın şeyler var. Hadi Sony girdi, Mc de giriyor yapıyor. Bazen Pc ölü gibi gözüküyor konsol oyuncularına ama ölüsü bile çok büyük pazar. İlerde hiç bir exc işi kalmayacağı için her şey buluta geçeceği için bu adımlar küçük adımlar. Asıl Sony buluta oyun çıkartacağı 4 5 sene sonrasını çok merak ediyorum, her cihazdan erişilebilecek oyunlara ne diyecek insanlar. Pc ye çıkartmasına alışın ama konsollar arası exc işi devam eder bulut gelene kadar. Pc biraz gri bölgede şimdilik,ama Microsoft'un işine geliyor her türlü.Hatta ben Sony'nin yerinde olsam yapacağı online oyunları aynı gün getirirdim, getirmelide bence. Tlou online mesela.Gelebilir belki.

-Dark Poison-

15.9.2021 10:50:08

0
Sony nin elinde en onemli marka Ps kaldi onunda marka degerini pc ye oyun cikartiyoruz kafasiyla dusurmeye yeminliler gibi.Bir kere pc oyun piyasasi mining ve cesitli krizler var oldugundan 1senedir durmus vaziyetteyken,surekli pc ye oyun cikaracagiz deyip durmanin reelde getirisi nedir anlamak guc.Bugune kadar pc ye cikardiklari oyunlarin satis kari,ps ye uzun vadede marka degerine verecegi zarari karsilayacak seviyenin yanindan bile gecmiyordur.Hakkaten kac satti cikan oyunlar onuda soyleyemiyorlar.

Microphone Not Found

14.9.2021 23:26:55

0
TLOU2 gelsin de bir görme engelli olarak oynayacak oyunum olsun. :D

BSC Misafiri

14.9.2021 21:32:17

+3
Alternatif her zaman iyidir, Standart oyun fiyatları 1000 TL'leri bulunca görürüm ben sizi nasılda paşa paşa Xbox veya PC'ye kayacaksınız..PC'ye geçtiğinizde işte ne güzel exc.leri oynama şansınız olacak birşeyler kaybetmiceksiniz..

betadragon

14.9.2021 21:09:47

0
Şu ana kadar herhangi bir yalanlama gelmedi listede absürd görünen oyunlarda görünmüyor bakalım zaman ne gösterecek.Bu arada bayonetta sadece 2 oyun exc olucak deniliyordu.

Mukan553

14.9.2021 20:29:24

0
Bazı oyunlar spekülatif olabilir fakat bahsi geçen Sony oyunlarının PC'ye gelmesi pekte şaşırtıcı olmayacaktır. Sony malum port firmasını sadece birkaç oyunluk satın almamıştır, bunun uzun vadeli bir plan olduğu açık. Bundan sonra bu bilinçle hareket edersiniz isteyen yine konsolunu alır ama ben beklerim diyende PC'den devam edebilir. En azından alternatifiniz var, bir mağaza sadece tek bir konsola bağımlı olmayacaksınız. Türk kullanıcısı bu haberleri olumlu karşılamalı. Oyunların fiyatlarının özelikle PlayStation konsolunda tavan yaptığı bir dönemde PC gibi donanımın pahalı fakat oyunların konsola nazaran daha uygun fiyatlı olduğu alternatif servis sistemlerine sahip erişimin daha kolay olduğu bir platform da bu oyunlara erişmek bizler için bulunmaz nimet.

farukclkk

14.9.2021 20:10:20

0
Beklediğim 2 oyundan biriydi diğeri de last of us. O da geldi mi tamamdır var mı imkansız gelmez diyen

kataaay

14.9.2021 19:48:20

0
Uncharted en az GOW kadar önemli bir PS markası. Satışlarda GOW'dan aşağı kalmayan, PS3 döneminde PS markasını sırtlayan markanın kendisi. Ki yeni oyunu da geliştirilen bir seri, ben eminim yeni oyunu çıksın PS5'e, en çok satan oyunlardan birisi olacaktır PS5 tarafında. Yani kısacası bitmiş bir seri değil. Uncharted Koleksiyonu Bahar 2021'de PC'ye geliyorsa, bana göre GOW 2018'de GOW Ragnarök çıkmadan birkaç ay önce PC tarafında çıkışını yapacaktır. Markanın PC tarafında reklamı olsun, PC sahipleri gaza gelip PS4-PS5 alsın diye yapmamaları için hiçbir sebep yok. İlerleyen zamanlarda diğer exclusive oyunlar da tek tek gelmek zorunda. Sektörün geleceğini bulut sistemleri oluşturuyor, ileride bulut sistemlerini pazarlayacakları kitleyi genişletebilmek için başka çareleri yok.

BSC Misafiri

14.9.2021 19:37:42

0
Sony harika bir adım attı pc oyuncularını görmezden gelmesine ihtimal bile vermiyor dünya oyun basını oyun oynamak herkesin hakkı pc konsol ayrımı kalmayacak önümüzdeki yıllarda daha fazla sony oyunu göreceğiz pcde tüm oyuncuları önemsediğini gösterdi sony bu hamlesinden dolayı sonyyi tebrik ediyorum.

BSC Misafiri

14.9.2021 16:41:18

0
Geforce now, geforce experience altyapısını kullanıyor olabilir, yani pc optimizasyonu yapılıyordur, ekran kartı driver güncelleme veritabanında bulunduğu için sızmış olması muhtemel.

BSC Misafiri

14.9.2021 16:34:53

+1
Bunlar hep önceden gaz alma, Şimdi sinirlenen Fanboy tayfa Bu oyunlar Sony tarafından resmi olarak PC'ye duyurulduğunda, Pek sinirlenemeyecek çünkü bekledikleri birşey olacak zaten, Aynı Uncharted 4 gibi...Sony iyi taktik yapıyor ilk önce piyasaya sızdırıyor aylar sonra oyun çıkınca kimse anormal karşılamıyor...Yeni taktikleri bu.

encuni

14.9.2021 16:16:09

0
quote:

Orjinalden alıntı: BlackBeasT NVidia: GeForce NOW veritabanı sızıntısının gerçek olduğunu doğruladı ancak dahil edilen oyunların 'Spekülatif Başlıklar' olduğunu söylüyor. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/alala.gif" alt="" border="0" align="middle"> [link=https://wccftech.com/nvidia-responds-to-geforce-now-database-leak-says-list-included-speculative-titles/]NVIDIA Responds to GeForce NOW Database Leak, Says List Included 'Speculative Titles' (wccftech.com)[/link]
bayonetta 3 ün daha nintendoya cıkmadan geforce gelmesi ayrı bı olay

BlackBeasT

14.9.2021 15:45:41

0
NVidia: GeForce NOW veritabanı sızıntısının gerçek olduğunu doğruladı ancak dahil edilen oyunların 'Spekülatif Başlıklar' olduğunu söylüyor. [link=https://wccftech.com/nvidia-responds-to-geforce-now-database-leak-says-list-included-speculative-titles/]NVIDIA Responds to GeForce NOW Database Leak, Says List Included 'Speculative Titles' (wccftech.com)[/link]

Babblebabble

14.9.2021 14:59:05

0
GOW oynanır tekrardan, PS4'te çok kötü gözükmüyordu ama keskindi. Biraz çamurluk vardı. Uncharted'da ilk oyunları oynamadan ne kadar mantıklı olur bilmiyorum (oynayanlar söylesin bize?). Ben tüm bu exc'lerin arasından Spider-Man gelsin isterdim. TLOU'da fena olmazdı gerçi. Sırf 2-3 oyun için de açıkçası konsol almak değil kiralamak bile uğraştırıcı geliyor. Çıksın PC'ye oynayalım mis gibi 60 FPS.

mahsur kalan adam

14.9.2021 14:52:57

0
Geliyor artık belli oldu Uncharted geliyorsa önünde durulmaz Artık konsol alanlar düşünsün

Hudson51

14.9.2021 13:09:04

+5
Bu arkadaşlar Sony den daha Sony'ci hocam o yüzden bize de tebessüm edecek malzemeler veriyorlar. Böyle demeye devam etsinler

keremec

14.9.2021 12:58:54

+6
Hocam normalde bu hortlatma işi Miles Morales ile başladı. Ben "Bu standalone dlc yi ps5 özel oyunu diye pazarlıyorlar ama ps4 için de çıkacak değil mi?" diye yazınca bir sürü üye; kesinlikle çıkmaz, çok beklersin tarzında mesaj attı. PS4 için duyurulunca da hepsini etiketleyip konuyu hortlattim ama bir tek yukarıda mesajını koyduğum üye mesajı cevapladı, muhabbet de devam etti, artık her duyuruldugunda onu hortlatiyorum :) Mesela bir üstünüzde Sony tayfası kuduruyor yazan @Philipp_Plein 'in o konudaki mesajı :)
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

JaReD22

14.9.2021 11:54:35

+1
Getirmeye devam etsin bu kafayla zor satar konsolunu :))

altmisbirbucuk

14.9.2021 11:09:01

+1
Gelsin arkadaşlar buna kimse üzülmez ki. 3-4 sene önce çıktığı gün oynayıp bitirdik PS'ciler olarak. Şimdi PC de topladım PC'de de oynayacağım mis gibi olacak. Minimum 1, maksimum 3-4 sene içinde PC'ye gelecekse oyunlar gelsin tabii.

Frobe

14.9.2021 11:04:47

+1
Aşırı fake duruyor.

BSC Misafiri

14.9.2021 09:54:35

0
Dedim dedim inanmadınız. Bak noldu şimdi? Huöhöhö?

BSC Misafiri

14.9.2021 09:45:30

+1
Gran turismo 7 ve horizon forbidden West daha PlayStationa bile çıkmadı şimdiden geforce now veritabanına eklenmesi anlamsız olurdu eğer çıkmadan onları ekliyorlarsa gow Ragnarok falan neden eklenmedi veya infamous falan neden eklenmedi çıkmamış oyun eklenmiş yani kısacası listenin doğruluğu yok

BSC Misafiri

14.9.2021 09:39:25

0
Cips + limonata yaptım bekliyorum mis gibi fanboy savaşlarını :) Hadi bakalım :)

BSC Misafiri

14.9.2021 09:37:18

+1
arkadaşlar artık kabullenin exc diye birşey kalmayacak, tarih öncesinden kalma bir markalaşma stratejisiydi, artık markalaşacak birşey yok ortada. kabullenin ve nefretinizi bastırın artık.

BSC Misafiri

14.9.2021 09:31:47

+9
Bu haberden sonra hastaneler doldu taştı sonyponyler kriz geçiriyor.

BSC Misafiri

14.9.2021 09:26:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: encuni
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: encuni sırf tıklatmak ıcın ne haberler yapar oldugunuz ama nedense aynı veritabanında super marionun da geforce now a geliceğini söylüyor onu neden haber içerinden cıkardınız. Ps now gibi sistemleri varken rakibine mi vericek oyunlarını...</blockquote> Day's Gone geldi. Horizon Zero Dawn geldi. Uncharted 4 geliyor. GOW 2018'in özelliği nedir ki ? O niye gelmesin ? GEForce Now'a gelmeyebilir. Ama haberde zaten diyor. Başlıkların yanında Steam ve Epic Games Store yazıyor diyor.
uncharted ile daysgone artık bitmiş oyun geleceği yok horizonun ise oynayınca anladım neden geldğini görsellik şölen ama hikaye ve konuşmalar uyku getırıyor. God of war ise bana göre ps platformunun simgesidir 2018 olanı degıl hepsi. Ben daha uncharted ps4 dekileri oynamadım 60 fps gelmezse pc de oynarım benım ıcın sıkıntı yok. Şuan horizonu oynuyorum bedava vermeseler onuda pc de oynayacaktım türkçe yamayı beklıyordum
Evet sana göre simgesi işte yazdığın hiçbişey mantıklı değil Uncharted'ın nesi bitiyo Sony istese bu kadar popüler seriye oyun getiremez mi sanıyosun? Napar eder hikayeyi ayarlar gerekirse başrolü değiştirir getirir. Bunlar geçerli mazeretler değil God of War'ın olduğu listede duyurulmayan Resident Evil 4 Remake, GTA Trilogy Remastered gibi oyunlar da yer alıyor. Bu listenin gerçek olma ihtimali yüksek. Şu saatten sonra oyun maliyetlerinin artışı ve Sony'nin milyonuncu konsollar para kazandırmıyor lafları sonucunda God of War dahil herhangi bir Sony oyununun gelmeyeceğini savunmak saçma ve hayalperestliktir. Artık kurallar değişti, eski oyun dünyası yok.

BSC Misafiri

14.9.2021 09:18:45

+1
quote:

Orjinalden alıntı: reddeath kardeşim herkez oynasın bende ps sahibiyim hatta xboxa bile çıksın ne olur yani.
Herkezzzzzzzzzzzzzzzz.

BSC Misafiri

14.9.2021 09:13:12

0
Sony daha öncede açıklamıştı ex oyunları pcye getireceğini oyun dünyasındanda epey olumlu yorum almıştı oyunlarının pc platformunda neler yapabileceğini görmek istiyor sony pc oyuncularına kulak verdi bence devamı gelecektir

BSC Misafiri

14.9.2021 09:12:40

0
bu sonycilerin takıntısı nedir anlamıyorum,god of war last of us spiderman vs hepsini dandirik pc mde ps now ile oynadım,şu makinelerin önemi yok artık anlayın,ha buraya çıkmış ha oraya cıkmış,istediginiz yerden erişip oynamak varken adamlar kendilerini bi yere baglı kalmaya zorluyorlar,çok ilginç

Hudson51

14.9.2021 09:11:01

+2
Şöyle iddialı konuşmak için ya Sony den hissesi olması lazım ya da baya bildiğin konsol peasent olması lazım. Çok beklersiniz ne demek? Alo? Adamlar açık açık PC portları için firma satın aldık, Nixxes'i satın aldık dedi yahu. Hala bunun üstüne getirmezler, çok beklersiniz felan demek baya sevdiğim konsolun oyunlarının PC'ye çıkmasını istemiyorum demek. Onlar istemeyedursun Sony takır takır exclusive'leri getirmeye devam edecek, er ya da geç.

Philipp_Plein

14.9.2021 06:59:03

+11
Sony tayfası kuduruyor böyle haberlere yapmayın etmeyin editör arkadaslar

JackTim

14.9.2021 03:36:20

0
Bence çok saçma Sony niye oyunlarını Geforce Now'a getirsin ki hali hazırda PS Now'ı var zaten bence God Of War PC'e geliyor diye başlık atmak ne kadar doğru bilemiyorum elbette GOW PC'e gelecektir ama güvenilir hiç bir haber kuruluşu bu sızıntıyı teyit etmemiş

mehmetalpertr

14.9.2021 00:58:14

+4
quote:

Orjinalden alıntı: encuni <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: mehmetalpertr &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: encuni sırf tıklatmak ıcın ne haberler yapar oldugunuz ama nedense aynı veritabanında super marionun da geforce now a geliceğini söylüyor onu neden haber içerinden cıkardınız. Ps now gibi sistemleri varken rakibine mi vericek oyunlarını...&lt;/blockquote&gt; Day's Gone geldi. Horizon Zero Dawn geldi. Uncharted 4 geliyor. GOW 2018'in özelliği nedir ki ? O niye gelmesin ? GEForce Now'a gelmeyebilir. Ama haberde zaten diyor. Başlıkların yanında Steam ve Epic Games Store yazıyor diyor.</blockquote> uncharted ile daysgone artık bitmiş oyun geleceği yok horizonun ise oynayınca anladım neden geldğini görsellik şölen ama hikaye ve konuşmalar uyku getırıyor. God of war ise bana göre ps platformunun simgesidir 2018 olanı degıl hepsi. Ben daha uncharted ps4 dekileri oynamadım 60 fps gelmezse pc de oynarım benım ıcın sıkıntı yok. Şuan horizonu oynuyorum bedava vermeseler onuda pc de oynayacaktım türkçe yamayı beklıyordum
Uncharted'da simgesiydi. Bunlar olağan şeyler. Pek de takmamak lazım. O gelir bu gelir. Herkes oynasın. Bence sorun yok. PS5 var evde yatıyor. 699 TL den oyun sattıkları sürece de yatacak. En azından Steam e daha ucuz geliyor.

Rcp272

14.9.2021 00:56:34

+6
Sırada Tlou 1 ve 2 var sonra Ragnarok. Tlou 1'in remake yapılmasının en büyük sebebi oyunu pc ye getirebilmek için. Hiç bir oyun çok yakın zamanda çıkmış remaster sürümü varken remake yapmaz neden para versinler yapımına tekrardan. Zaten sattılar konsolda 2 defa. Tamamen pc için.Hazırlayın kendinizi.

reddeath

14.9.2021 00:43:11

+2
kardeşim herkez oynasın bende ps sahibiyim hatta xboxa bile çıksın ne olur yani.

Microphone Not Found

14.9.2021 00:06:13

+3
Mario'nun PC'ye gelmesi şeysi Dolphin olarak gözüküyor yani Dolphin Emu gelecekmiş Steam'e. Ayrıca geçen haftaki sunumdan anlamalıydınız Uncharted'dan daha fazlasının PC yolunda olduğunu. Tanıtılan oyunların hepsi PC'yede geliyor neredeyse. Ragnarok, Spider-Man 2 ve Wolverine hariç tanıtılanların hepsi PC'ye de gelecek oyunlar. Ayrıca Sony'nin sunumda PC için oyun duyurmayacağı, Duyurursa kendi ayaklarına sıkacaklarını söyleyenler vardı, Adamlar pat diye duyurdu Uncharted 4 ve Lost Legacy'yi PC'ye.

CaptainReinhard34

13.9.2021 23:58:34

+5
Ghost of Tsushima, Last of Us I ve II ile God of War serileri çok ses getirir PC cephesinde.

HayvanGenli

13.9.2021 23:49:41

+6
Su Bloodborne'a yillardir bu kadar talep olmasina ragmen oyunu hala PC'ye nasil cikartmiyorlar hayret ediyorum.

Guest-BC4848342

13.9.2021 23:47:58

+19
Playstation sahipleri yakında sinirlenip camdan fırlatıcak makinayı

mrF_T

13.9.2021 23:46:39

0
Bloodborne gelsin yeterli benim için.

keremec

13.9.2021 23:20:05

+24
@Rachsuchtig Normalde her oyun duyurulduğunda hortlatırdım, Uncharted duyurusunda unutmuşum. God of War için nasip oldu .
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

aterikasedi

13.9.2021 23:17:21

+10
Her ps oyunu bir gün pcyi tadacaktır.

encuni

13.9.2021 23:12:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: encuni sırf tıklatmak ıcın ne haberler yapar oldugunuz ama nedense aynı veritabanında super marionun da geforce now a geliceğini söylüyor onu neden haber içerinden cıkardınız. Ps now gibi sistemleri varken rakibine mi vericek oyunlarını...</blockquote> Day's Gone geldi. Horizon Zero Dawn geldi. Uncharted 4 geliyor. GOW 2018'in özelliği nedir ki ? O niye gelmesin ? GEForce Now'a gelmeyebilir. Ama haberde zaten diyor. Başlıkların yanında Steam ve Epic Games Store yazıyor diyor.
uncharted ile daysgone artık bitmiş oyun geleceği yok horizonun ise oynayınca anladım neden geldğini görsellik şölen ama hikaye ve konuşmalar uyku getırıyor. God of war ise bana göre ps platformunun simgesidir 2018 olanı degıl hepsi. Ben daha uncharted ps4 dekileri oynamadım 60 fps gelmezse pc de oynarım benım ıcın sıkıntı yok. Şuan horizonu oynuyorum bedava vermeseler onuda pc de oynayacaktım türkçe yamayı beklıyordum

encuni

13.9.2021 22:51:26

0
bi arkadaş Old-Snake mesajdan bunu gönderdi engelli diye yazamamış: "Haber yapmak için haber yapıyorlar. En çok tıklanacak içerik de SONY oyunu olacağı için sadece onu yazmışlar. Olayın aslı bambaşka, Bu veritabanı NVIDIA tarafından oluşturulan bir veritabanı değil, GFN developerlarının(Her hangi bir indie yapımcı, tek bir kişi bile olabilir) kendilerinin bir nevi denemeler ettiği öylesine koydukları bir içerik ve tamamen Korsan. https://ighor.medium.com/i-unlocked-nvidia-geforce-now-and-stumbled-upon-pirates-dc48a3f8ff7

Mukan553

13.9.2021 22:24:38

+1
Bahsettiğiniz oyun Nvidia Shield'ta var, bundan dolayı orada gözüküyor olabilir.

mustafa608

13.9.2021 22:24:19

+3
quote:

Orjinalden alıntı: encuni sırf tıklatmak ıcın ne haberler yapar oldugunuz ama nedense aynı veritabanında super marionun da geforce now a geliceğini söylüyor onu neden haber içerinden cıkardınız. Ps now gibi sistemleri varken rakibine mi vericek oyunlarını...
Super Mario Bros. hatta birkaç tane daha nintendo oyunu Nvidia Shield adlı bir streaming cihazında zaten oynanabiliyor ama sadece Çin erişebiliyor. Tencent ile Nvidia antlaşması sayesinde olabiliyor tabi ki bu.

Hudson51

13.9.2021 22:21:53

+12
Horizon'ın, Uncharted'ın PC'e gelmesine ağlayanlar God of War içinde ağıt yakabilirler

Johnny Silverhand

13.9.2021 22:21:40

+5
gowu boşver de spiderman ve bloodborne gelsin.

mehmetalpertr

13.9.2021 22:13:01

+11
quote:

Orjinalden alıntı: encuni sırf tıklatmak ıcın ne haberler yapar oldugunuz ama nedense aynı veritabanında super marionun da geforce now a geliceğini söylüyor onu neden haber içerinden cıkardınız. Ps now gibi sistemleri varken rakibine mi vericek oyunlarını...
Day's Gone geldi. Horizon Zero Dawn geldi. Uncharted 4 geliyor. GOW 2018'in özelliği nedir ki ? O niye gelmesin ? GEForce Now'a gelmeyebilir. Ama haberde zaten diyor. Başlıkların yanında Steam ve Epic Games Store yazıyor diyor.

encuni

13.9.2021 22:04:37

+1
sırf tıklatmak ıcın ne haberler yapar oldugunuz ama nedense aynı veritabanında super marionun da geforce now a geliceğini söylüyor onu neden haber içerinden cıkardınız. Ps now gibi sistemleri varken rakibine mi vericek oyunlarını...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız