Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gamescom 2019 Açılış Gecesi Canlı Yayınını Geoff Keighley Düzenleyecek

 
Gamescom 2019 açılış gecesi canlı yayını The Game Awards yaratıcısı Geoff Keighley ve baş yapımcısı Kimmie H. Kim tarafından düzenlenecek. Canlı yayın 9 Ağustos 2019 Cuma günü Türkiye saati ile 21:00'da başlayacak.

Canlı yayında büyük oyun yayıncılarından ve bağımsız geliştiricilerden duyurular, yeni oyun tanıtımları ve oynanış görüntüleri ve oyun endüstrisinden özel konuklar olacak.
 
Geoff Keighley: "Oyun dünya çapında paylaşılan bir tutku ve Gamescom'a her katıldığımda Köln'deki oyuncu topluluğunun tutkusu ve heyecanı ile enerjik oluyorum. Ekip ve ben bu yaz Avrupa'da bir gösteri düzenleyecek olmaktan ve Gamescom'u global video oyunu izleyicisiyle paylaşacak olmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz."

Alman Oyun Endüstrisi Birliği Genel Müdürü Felix Falk: "Açılış gecesi canlı yayını, dünya çapındaki oyuncuları Gamescom deneyiminin daha büyük bir parçası haline getirmek için tasarlanmış yeni bir gösteri. The Game Awards ve uluslararası güçlü bağlantılarıyla, bu gösteriyi hayata geçirmemize yardımcı olması için Geoff Keighley'den daha iyi bir ortak düşünemezdik."

Gamescom 2019 etkinliği 20 - 24 Ağustos tarihleri arasında Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenecek.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Capcom Home Arcade Tak Çalıştır Cihazı Duyuruldu Microsoft E3 2019 Basın Konferansı 9 Haziran'da Düzenlenecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.4.2019 20:27:39

0
Ha bu arada biletide 17 euro gibi cüzi bir fiyattı almanya standartlarına göre gayet uygundu fakat icinde kahve icecek yemek asiri kazıkti 1 fincan kahveye 6 euro vermistim

BSC Misafiri

16.4.2019 20:19:49

0
Geçen sene ilk defa gittim almanyada yasadıgımdan inanılmaz bir atmosferi vardı tas gibi orada calisan hatun doluydu sarisin mavi gözlü %90ni ingilizce konusuyordu 1 günse gezmek imkansiz asiri devasa büyük oldugu icin cevresindeki oteller o haftaya özel gecesi 300 euroya cikiyo uygun otel bulmak imkansiz neyseki trenle yasadigim yere 1.5 saat uzaktaydi günü birlik gidip geldim o sıkıcı tipik almanya atmosferinden çok uzakti gamescom almanyada olmasına ragmen Galiba bu senede gidecegim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız