Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gamers Without Borders Turnuvası Tamamlandı

 
     Suudi Arabistan Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gamers Without Borders turnuvası tamamlandı. Koronavirüs salgını nedeniyle yardıma muhtaç insanlara bağış için düzenlenen şov turnuvasına dünyaca ünlü 8 CS:GO takımı davet edildi. Kuzey Amerika ve Avrupa etabı olarak 2 etaptan oluşan turnuvada 2 milyon Dolar ödül havuzu oluşturuldu. Karşılaşmalar 3 maçlık seri formatında maksimum 12 round şeklinde oynandı.
 
     Kuzey Amerika etabında; Team Liquid ve 100 Thieves karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda 100 Thieves, Team Liquid'i 2-0 (13-7, Tuscan / 13-3, Cache) mağlup etti. Ödül havuzundan 150.000 Dolar pay alan 100 Thieves kazandığı parayı UNICEF'e, 100.000 Dolar pay alan Team Liquid ise DirectRelief sosyal yardımlaşma kurumuna bağışladı.
 
     Avrupa etabında; G2 Esports - FaZe ve Fnatic - OG karşı karşıya geldi. Karşılaşmaların sonucunda FaZe ve OG rakiplerini 2-0 yenerek yarı finalde Natus Vincere ve mousesports ile eşleştiler. Yarı finallerin sonucunda Natus Vincere, FaZe Clan'ı, mousesports ise OG'i 2-1 mağlup ederek büyük finale yükseldi. Natus Vincere ve mousesports arasında gerçekleşen final karşılaşması sonucunda; Natus Vincere 3-2  galibiyet elde etti ve turnuvanın Avrupa etabını birincilikle tamamladı. Natus Vincere, 750.000 Dolar para ödülünü UNICEF'e bağışladı.
 
Gamers Without Borders
 
1. Natus Vincere, 750.000 Dolar'ı UNICEF'e bağışladı. 
2. Mousesports, 500.000 Dolar'ı ITU yardımorganizasyonuna bağışladı.
3-4. FaZe Clan ve OG, 150.000 Dolar'ı UNICEF ve Direct Relief'e bağışladı.
5-6. G2 Esports ve fnatic, 100.000 Dolar'ı UNICEF'e bağışladı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Logitech ve McLaren, G Challenge 2020 İçin Güçlerini Birleştiriyor Electronic Arts, BLM Protestolarını Destelemek için Madden NFL 21 Tanıtımını Erteledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız