Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GamersFirst: "Biz Önce Müşteriyiz"


     GamersFirst firması bir oyuncu ortamında geçtiği zaman genellikle ilk akla bedava oynanabilen oyunlar ve bu oyunun sunduğu market gelir.
 
     Oyuncuların bir çoğu, özellikle All Points Bullettin: Reloaded oyuncuları, GamersFirst'ün müşterilerini yani oyuncularını hiç düşünmediğini ve bu oyunun aslında bedava olarak oynanmasının çok zor olduğunu söylüyor. Artık bu konudan sıkılmış olacak olan GamersFirst'ün başkanı Bjorn Book-Larsson şöyle bir açıklamada bulundu; "Geçmişte yaşadığımız en can sıkıcı olaylardan biri, satın alınan eşyaların arkadaşlar ile takas edilmesi ve ardından Müşteri Hizmetlerine gelinip, hesaplarının hacklendiğini iddia eden oyuncularımızdı. Böylece marketten satın alınan silahlara 2 kez sahip olabiliyorlardı. Bu yüzden artık markette limitimiz var. Biz firma olarak anti-müşteri değiliz, onları anlamak ve yardım etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Hem bedava oyuncularımıza hem de para veren oyuncularımıza çünkü biz önce kendimizi onların yerine koyuyoruz."
 
     Eh, GamersFirst ismini taşımak böyle bir şey olsa gerek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Real Time Worlds Webzen All Points Bulletin SPB Online PC Xbox 360
Söylenti: WWE'13, PC'ye Geliyor Mu? Wii U'nun Tablet Kontrolcüsünde Değişiklik Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bykaanx

25.5.2012 03:35:40

0
Şu firmaya hiç değer vermiyorum. Bende Warrock isimli oyununu oynuyorum lakin oyunu berbat bir duruma getirdiler.. Böyle şirkete lanet olsun demekten başka bir çare yok ..

BSC Misafiri

20.5.2012 16:02:48

+2
Gamersfirst kadar kötü bir şirket olamaz bu adamlar ağzıyla kuş tutsalar yinede gözümde sıfırlar bunun sebebide belli knight online oyundan dünya kadar para kazandılar ama bir sürü bug ile millet isyan etti dupeler nptler koxplar saymakla bitmez.

BSC Misafiri

20.5.2012 16:02:05

+1
Oyun fikir olarak mükemmel fakat vuruş hissinden yoksun, seviyeler arası dağlar kadar fark var, optimizasyon kötü, parayı basan kral.

TheSnowFlake

20.5.2012 14:44:57

+2
Vay çakallaar. Düşünceleri aslında: "Biz de müşteriyiz, bizim memnuniyetimiz en önemlisi" :P

0lyimp0s

20.5.2012 14:10:27

0
oyun gerçektende şahane 200 tl yatırdım sadece bunun için bf3 yada cod da alabilirdim ama bunun için almıştım hemde 1 aylık pre sınırsız silah ve araba için :D oyunu denemeyen kaldımı bilmem ama deneyin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
All Points Bulletin: Reloaded
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız