Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Game of Thrones'tan 4 Yeni Görsel


     İkinci sezona müthiş bir başlangıç yapan Game of Thrones, Pazar günü yayınlanan 2.bölümüyle de fanatiklerini mest etmeyi başardı. Serinin yeni oyunu için de bugün dört yeni ekran görüntüsü yayınlandı.
 
     Yayınlanan bu dört yeni ekran görüntüsüne baktığımızda oyunun farklı kısımlarından alındıklarını görüyoruz. Dövüş kısımlarına ve mekan tasarımlarına yer verilmiş. Ekran görüntülerinde asıl dikkat çeken nokta ise Lena Headey'in canlandırdığı Cersei Lannister karakteri oluyor. Hikaye olarak serinin öncesini konu edinecek olan oyunda anlaşılan tanıtık yüzlerle de sık sık karşılaşacağız.
 
     Mayıs ayında çıkışını yapacak olan oyunun bu yeni ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
game of thrones taht oyunları atlus pc xbox 360 ps3
Prototype 2'de Silahlanma Yöntemleri - Video Mass Effect 3'ün Güncellemesi Konsollara da Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MxFxOx

12.4.2012 00:23:16

0
flimlerde oyun yapan belli firmalar var bunların elinden çıkan işler her zaman kötü oluyor.İşi düzgün yapabilecek dizi hayranlarından bir kitle olsa daha güzel işler ortaya çıkar.Hemen olacak iş değil bu zamanla olabliyor bu oyun çok erken çıktı amaç maddi o yüzden bişey beklemiyorum dizinin sonu belli değil ortada bişey yok dizi yeni başladı sayılır ilk sezon köklü aileleri tanıtmakla geçti.

einhander

10.4.2012 16:01:42

0
atmosfer cok guzel dızının hayranıyım nerdeyse 2. sezonu 1 yıl bekledık oyun umarım cok ıyı bır sekılde oturtturulur ınsanlar oyunu oynarken içindeymıs gıbı hıssetmelı bır mısyona sahıp bır sorumluluga sahıp olduklarını hıssetmelıler o evrenın bır parcası gıbı umarım bu dınamıklerı cok ıyı ayarlayabılırler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Game of Thrones
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız