Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Game Pass Benzeri Uplay+ Servisi Bazı Sorunlarla Birlikte Erişime Açıldı

 
Ubisoft’un Uplay+ servisi bugün PC için çıktı. Bu servis, size yüzden fazla Ubisoft oyunu için, aylık bir ücretle, sınırsız erişim sağlıyor. Ancak, birçok insan servise erişimde sorun yaşıyor ya da ay bitmeden erken ücretlendiriliyor. Resmi Ubisoft sayfalarındaki Uplay+ bağlantılarına tıkladığınız zaman istenilen sayfa açılmayıp hata sayfası ekrana geliyor.

Şirket bunun sitedeki artan yoğunluktan kaynaklandığını söylüyor, bunun bir sonucu olarak da abonelik kayıtları başarısız oluyor. 30 Eylül’den önce yapılan aboneliklerin bir ay boyunca ücretsiz olacağı söylenirken, bazı aboneliklerden aylık tam ücret kesilmiş.

Servis ilk duyurulduğunda Ubisoft, oyunculara 3 Eylül’den itibaren ücretsiz olarak kayıt olabileceklerini söyledi. Ödemenin Ekim ayında gerçekleşmesi gerekirken, Ubisoft oyuncuların aboneliklerini iptal etmeyeceğini varsayarak, aylık ücreti şimdiden kesti. Site amaçlandığı gibi çalışmazken ve aboneler bilgi kıtlığı çekiyorken, bir anda çekilen $14.99 / £12.99 hoş bir durum değil. Bu konuyu çözmek için Ubisoft destek ekipleri hala çalışıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Ubisoft UPLAY+ Servis
Ghost Recon Breakpoint'in Beta Tarihi Açıklandı, Ön Yüklemeye Açıldı DICE, Star Wars Battlefront 3'ü Geliştirmeyi Düşünmüyormuş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.9.2019 05:01:55

0
pc’de herkes torrent’den çekiyor zaten getireceksen ps4’e getirin bir işe yarasın

Berkayselcuk

4.9.2019 03:28:00

0
50 tane uyelik sistemi oldu diye aglamayin abi artik be. Kolunuzdan zorla tutup uye yapiyorlar sanki. Taahhut yok bir sey yok. Bakarsin ilgini cekeni oynarsin begenmezsen kapatir gecersin. Istemiyorsan uyelik falan, basar parasini satin alirsin oyunu.

TheNewAtilla

4.9.2019 00:02:11

0
Beter olsun. Türkiyeyi yine dışladı ubisoft

# Ace #

3.9.2019 23:37:33

0
Normal alt yapısı uplay rezil yinede bu beleş ay sorunu çözülür ise 2 ay 85 tl tüm oyun içerikleri için değer o ara zaten bir çoğunu bitirme fırsatınız olur. Yeni çıkacak oyunları içinde aynı yöntem uygulanır tam oyun fiyatı yerine 1 ay kirala bitir.

2K

3.9.2019 23:08:43

0
Başka bir yerde konusunu görüp daha 2015 yılından beri piyasada olan R6'ıyı düzgün çalıştıramıyorlar diyecektim zaten bunda da sorunlar çıkmış. Şöyle bir baktım direk her oyunun Ultimate Edition'ı sunmaları iyiymiş. Fakat ben hala eğer aynı oyunun Steam versiyonu varsa onu almaya çalışanlardan olduğum için pek ilgimi çekmedi. Yine de baya iyi bir sistem olmuşa benziyor, fiyat olarak mantıklı da eğer Ubisoft oyunlarını seviyorsanız.

Angel of the Lord

3.9.2019 22:46:00

0
Activision'ın elinde CoD ve eski spider-man oyunları hariç ne var şuan cidden hatırlamıyorum. Son yıllarda sanki sadece CoD'un ekmeğini yiyorlar.

Antikaruh

3.9.2019 21:54:05

+4
Activision'da yapar bir tane. Steam de yapar, GoG da yapar ... PS, Nintendo, Xbox derken, 10-11 tane aylık abonelik... Yapın 1 tane abonelik sistemi verelim aylık 100 lira, ver hepsini bana. Ona 10 tl buna 30 tl, şuna 20 tl. Netflix falan katmadım işin içine. İnternetin kendisine de para. Konsollarda multiplayera da ayrıca para. Şaka maka her ay bir AAA parası çıkaracaklar cepten.

ezgiturali

3.9.2019 21:39:25

0
yazık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız