Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gambit Filminde "Mister Sinister" Olacakmış

 
X-Men evreninin en popüler karakterlerinden biri de Gambit. Fox'un X-Men için yarattığı X-Men evreninde Gambit için birçok kez çalışmalara başlandı, ancak hiçbiri de sonuca ulaşamadı.
 
Sadece Channing Tatum'un Gambit'i oynayacağı bilinen filmde bir ara o da iptal edilmişti. En son da Disney'in, X-Men'in haklarını satın almasıyla Gambit filmi bir kez daha rafa kaldırıldı. Şimdi de X-Men filmlerinin yapımcısı iptal edilen film hakkında konuştu.
 
Simon Kinberg'ün açıklamasına göre Gambit filminde Mister Sinister'ın kötü adam olarak bulunması planlanmış. Mister Sinister özellikle Gambit'in origin hikayesinde önemli bir yere sahip.
 
Şu an için Disney'in Gambit için nasıl bir planı olduğu bilinmiyor. Ancak önümüzdeki 2, 3 yıl daha Gambit ile ilgili bir şey göremeyeceğimizi söyleyebilirim. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film gambit channing tatum gambit filmi mister sinister
HBO Max Erişime Açıldı, Yeni Bir Looney Tunes Bölümü Daha Ücretsiz Yayınlandı Avatar 2'nin Hikayesine Dair Detaylar Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız