Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Galatasaray ve InGame Group, İş Birliği Anlaşması İmzaladı

 
     Galatasaray ve Zula Oyun’un yaratıcısı InGame Group arasındaki iş birliği anlaşmasının basın lansmanı gerçekleştirildi.
 
     InGame Group ile yapılan iş birliği anlaşması Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Dorukhan Acar, InGame Group Kurucu Ortak ve CEO’su Burak Gözalan ve InGame Group Kurucu Ortağı Genco Alp’in katılımıyla  Türk Telekom Stadyumu'nda gerçekleşti.
 
     Sporun ve esporun en iyilerini buluşturan bu işbirliği ile Galatasaray’ın, Zula Süper Lig’de yer alan “Galatasaray Zula Espor Takımı” adı altındaki takımı, Zula nezdinde tescil edilmiş oluyor. Anlaşma çerçevesinde, Galatasaray’ın lisanslı ürünlerinin Zula oyun içinde satılması, 2020-2021 futbol sezonunda, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda Galatasaray Zula Espor Takımı’nın yer alacağı espor etkinlikleri düzenlenmesi, Galatasaray’ın sosyal medya hesapları, Galatasaray TV ve resmi kulüp dergileri gibi iletişim mecralarında çalışmalar yapılması gibi esporun gelişimine yönelik ortak projeler öngörülüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Galatasaray.org
Sandman Dizisinin Başrolü İçin En Güçlü Aday Tom Sturridge Altın Joystick Ödülleri Adayları Duyuruldu, Oy Kullanabilirsiniz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız