Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Galatasaray Espor’un Şampiyonluk Ligi'ne Katılım Hakkı 2020 Kış Mevsimi Süresince Askıya Alındı!

 
     Riot Games Türkiye, 27 Aralık 2019 tarihine kadar geçmiş borçlarını ödemeyen Galatasaray Espor'un VF Şampiyonluk Ligi 2020 Kış Mevsimi'nde mücadele edemeyeceğini duyurdu. Galatasaray Espor ile sözleşme imzalayan oyunculara fesih hakkı doğarken, VFŞL 2020 Kış Mevsimi 9 takımla oynanacak. 
 
Riot Games Türkiye'nin yaptığı açıklama 
 
VFŞL Takım Katılım Sözleşmesi’nin İhlali: Galatasaray Espor
 
     "11 Aralık 2019 tarihinde yayımladığımız makalede Galatasaray Espor’un VFŞL Takım Katılım Sözleşmesi ihlali ile ilgili atacağımız adımlardan söz etmiştik. Yaptığımız araştırma sonucunda Galatasaray Espor’un 27 Aralık 2019 itibariyle geciken oyuncu ve koç ödemelerini tamamlayamadığını tespit ettik.

     Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin profesyonellik standartlarını korumak adına Galatasaray Espor’un lige katılım hakkı 2020 Kış Mevsimi süresince askıya alınmıştır. VFŞL, 2020 Kış Mevsimi’nde 9 takımdan oluşacaktır. Galatasaray Espor’un lige katılım hakkının askıya alınmasıyla birlikte, 2020 sezonu için bünyesine kattığı bütün oyuncular ve koça sözleşmelerini tek taraflı olarak fesih etme hakkı doğmuştur."
 
     Galatasaray Espor, League of Legends takımının Koreli ormancı oyuncusu Choi "BalKhan" Hyun-jin, Barış ‘Tolerant’ Çepnioğlu ve takım koçlarının geçtiğimiz sezonlarda takım tarafından halen daha ödeme yapılmadığını sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Duyurunun ardından sessizliğini bozan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, ödemelerin yapıldığını fakat League of Legends'a yönelik faaliyet bütçelerini kısıtladıklarını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından Riot Games, Galatasaray Espor'un geciktirdiği tüm oyuncu ve koç ödemelerinin 27 Aralık'a kadar yapılmaması durumunda, VF Şampiyonluk Ligi 2020 Kış Mevsimi'nde yer almayacağını ve ödemeler yapılsa dahi transfer kısıtlama cezası aldığını duyurdu. Bugün yapılan açıklamayla birlikte ödemelerini yapamayan Galatasaray Espor'un ligden katılım hakkı elinden alındı.   
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Sony, PlayStation Kontrolcüsü için Yeni Bir Patent Aldı The Mandalorian'ın 2. Sezonu 2020 Sonbahar'da Gelecek

Lord Melkor

28.12.2019 14:08:05

+2
Ödedik diye açıklama yapmışlardı sanırım. Demek ki yalanmış
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız