Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Galatasaray Espor, Şampiyonluk Ligi Kadrosunu Duyurdu!

 
     Galatasaray Espor, önümüzdeki mevsim mücadele edecek League of Legends Şampiyonluk Ligi kadrosunu duyurdu. Duyuru Galatasaray Espor sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirildi.
 
Galatasaray Espor 2021 League of Legends Kış Mevsimi Kadrosu 
 
Üst Koridor: Berkant "Luana" Kayhan
Ormancı: Berk "Mojito" Kocaman 
Orta Koridor: Onur Can "Bolulu" Demirol
Nişancı: Ege Acar "Padden" Koparal
Destek Rolü: Onur "Zergsting" Ünalan
 
Galatasaray Espor, sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuru; 
 
     “Şampiyonluk Ligi için hazırız!

     Uzun süredir bizimle birlikte olan ve performansı haricinde Vadi’deki dik duruşunu dışarıya da yansıtan nişancımız Ege Acar “Padden” Koparal ile sözleşme yenileyerek League of Legends takımımızın temellerini atıyoruz. Bekleyiş sona erdi, tekrar hoş geldin!

     Takımımıza geçtiğimiz mevsimin ikinci yarısında katılmasına rağmen gösterdiği formuyla dikkatleri üzerine çeken ve nişancımız Padden ile olan uyumuyla harikalar yaratan Onur “Zergsting” Ünalan ile tekrar anlaşarak, alt koridorumuzu mağlubiyetlere kapatıyoruz! Kaldığımız yerden devam… 

     Bir önceki mevsimin şampiyonluğu, harika oyunları ve ligin en geniş şampiyon havuzuyla kulübümüzü galibiyete taşıyacak önemli isimlerden olan Onur Can “Bolulu” Demirol kadromuza dahil oluyor! Ailemize hoş geldin! 

     Ligimizde uzun süredir yer alan ve farklı takımların formaları ile edinmiş olduğu yüksek tecrübesiyle karşılaştığı her ormancıyı korkutan Berk “Mojito” Kocaman ile orman rolümüz için anlaşarak hem takım uyumumuzu hem de performansımızı en üst düzeye çıkarıyoruz! Daha çok galibiyet elde edeceğin yeni ailene hoş geldin, Vadi senindir!

     Geçtiğimiz mevsimde büyük bir yükseliş yakalayan ve bu performansını Mevsimin En İyi Üst Koridoru ödülüyle taçlandıran Berkant “Luana” Kayhan ile üst koridor pozisyonumuz için anlaşarak, kadromuzu bitiricilik ekleyerek tamamlıyor ve Vadi’ye giriş yapıyoruz! Ailemize hoş geldin!¨
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Vigor PS4 için Çıktı Cyberpunk 2077 Sekiz Milyon Ön Sipariş Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız