Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GWENT: The Witcher Card Game Android için Çıktı

 
CD Projekt RED, GWENT: The Witcher Card Game'in bugün itibarıyla Android cihazlar için çıkış yaptığını duyurdu ve bunun şerefine fragman yayınlandı.
 
Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz. 

Oyun şu anda PlayStation 4, Xbox One, PC, iOS ve Android üzerinde ulaşılabilir durumda. Konsol versiyonları desteği Aralık 2019'da sonlandırıldı.
 
Oyun hakkında:
 

Witcher evreninin en sevilen kart oyununa ücretsiz katıl! CCG ve TCG türlerini harmanlayan GWENT ile blöf yapma, anında karar verme ve dikkatli deste kurma becerilerini kullanmanı gerektiren yüksek tempolu online PvP düellolarında çarpışacaksın. Geralt, Yennefer ve diğer ikonik Witcher dünyası kahramanlarını topla ve komutayı devral. Savaşın seyrini çarpıcı bir şekilde değiştirebilen büyüler ve özel yetenekler ile koleksiyonunu genişlet. Klasik, sezonluk ve Arena modlarında çarpışmaları kazanabilmek için stratejine aldatıcı hamleler ve kurnazca yöntemler kat. GWENT: The Witcher Card Game oyununu hemen ücretsiz oyna!
 
ZAMAN AYIRDIĞINA PİŞMAN OLMAYACAĞIN ÜCRETSİZ OYUN! - Dengeli ve eğlenceli ilerleme sistemi, kart koleksiyonu oluşturma rekabetini kesintisiz bir hazza dönüştürüyor. GWENT oynadıkça yeni deste oluştururken kullanacağın kartları koşulsuz şartsız toplayacaksın.
 
HERKES İÇİN BÜYÜLEYİCİ! - Güzel, elle çizilmiş ve büyüleyici görsel efektleriyle her karta, her savaşa ve her savaş alanına yeni bir soluk kazandıran GWENT hem oynarken eğlenceli hem de tüm düelloları izlerken keyif alacağın bir oyun sunuyor.
 
BURADA YETENEK ŞANSA GALİP GELİYOR! - Desten ne olursa olsun, kas gücünle veya kurnazlıkla düşmanın hakkından gel. GWENT’in benzersiz tur tabanlı oyun özelliği ile zafer için savaşırken birbirinden farklı stratejik ihtimallerle dolu bir oyun dünyasına giriş yapacaksın.
 
BİRDEN FAZLA OYUN TARZI! - Aradığın ister arkadaşına karşı çabuk bir online oyun, ister üst düzeyde rekabetçi bir PvP mücadelesi ya da Arena gibi yeni ve maceracı bir şey olsun, GWENT'in oyun modu seçenekleri sana istediğin her şeyi sunuyor.
 
ÇOK SEVECEKSİN AMA KOLAY OLMAYACAK! - Destendeki kartları taktiksel olarak birbirinden farklı iki sırada (yakın dövüş ve menzilli) kullan. Düello sırasında turu kazanmak için rakibinden daha fazla puan topla. Savaşı kazanmak için üç turdan ikisini kazan. Kolay olmayacak. Zaten kimse kolay olacağını söylemedi.
 
NE SAKINMAK VAR NE DE EL ELE TUTUŞMAK! - Savaş başlar başlamaz elindeki tüm kartları oynayabileceğin 10 kart ile başlayacaksın. Oyunu en güçlü kartını kullanarak mı, yoksa en güçlüsünü sona saklayarak mı oynayacaksın? Orası sana kalmış. Desten nasıl olacak ve stratejin ne olacak?

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Witcher Gwent Gwent: The Witcher Card Game CD Projekt RED
Wonder Woman 1984'ten Yeni Görseller Paylaşıldı Death Stranding PS4 Versiyonuna Fotoğraf Modu Ekleniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BB2CECC18

28.3.2020 03:51:07

0
E yuh artık giriş seviyesi ingilizce 3-5 kelimeyide öğreniver artık

BSC Misafiri

24.3.2020 17:16:57

0
İndirdim deneyelim bakalım

Levenbreh

24.3.2020 15:54:46

0
3gb yer yok ki acaba harici indirse olur mu?

rcpyksl

24.3.2020 15:45:07

+2
bide oyun türkçe olsa
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gwent: The Witcher Card Game
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız