Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GWENT: The Witcher Card Game 29 Ekim'de iOS'e Geliyor

 
CD Projekt RED, GWENT: The Witcher Card Game'in 29 Ekim'de iOS (App Store) için çıkış yapacağını duyurdu.

iOS versiyonunun CD Projekt RED tarafından paylaşılan tanıtım yazısı:
 

GWENT: The Witcher Card iOS'te PC versiyonunun tüm özelliklerini dokunmatik arayüz için yeniden tasarlanan kontrollerle birleştiriyor. İlerleme ve satın almalar iOS ve PC (GOG hesabı) arasında paylaşılır ve böylece oyuncular istedikleri zaman platformları kolayca değiştirebilirler. Ayrıca en güçlü iOS cihazlarında GWENT: The Witcher Card Game 4K dokulara sahiptir.  

Desteklenen cihazlar arasında iPhone 6S veya daha yenisi (iPhone 11 dahil), iPad Mini 4 veya daha yenisi, iPad 5. nesil veya daha yenisi, iPad Air 2 veya daha yenisi ve tüm iPad Pro cihazları.

Taktiksel kart oyunu GWENT: The Witcher Card Game şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

iOS versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Ring Fit Adventure Switch için Duyuruldu Close to the Sun 29 Ekim'de PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

speederly

13.9.2019 12:43:20

0
oyunun içindeki gwenti hiç birşeye değişmem beni sarmadı bu. oyundaki gwent kartlarını toplamak için oyunu baştan bitirdim.

Babblebabble

12.9.2019 23:42:56

0
Daha geçenlerde başka bir konuya yazmıştım.Oyunun en son iyi hali, güncellenmiş 3 satırlı haliydi.Ondan sonra o hali de değiştirilip bir kez daha büyük güncelleme getirilince oyuncu kitlesinin yarısından fazlası eriyip yok oldu, twitch yayıncıları kaçtı, turnuvaların yayınlandığını bile görmüyorum. Halbuki ilk çıktığında herkese çok heyecan vermişti ve keyifliydi.En son 2018 Ekim Homecoming güncellemesiyle zaten oyuna olan az ilgi koptu gitti, garip güreba bir hale geldi.Sanırım bu da ölmek üzere olan oyunu canlandırmak için son çabalardan birisi.Üzgünüm ama 100bin’den fazla puan, yani resmen ucu ucuna oyundaki tüm kartları craftleyecek puanım olmasına rağmen bir gram heyecan vermiyor. Belki tuvalette denemek için indirebilirim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız