Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

(GÜNCELLEME) Bundan Sonra Microsoft'un Bütün Yeni Oyunları PC için de Gelecek

 
   GÜNCELLEME: Microsoft, E3'te Gösterilen Oyunların PC'ye Geleceği Olarak Mesajını Düzenledi. (Habere buradan ulaşabilirsiniz.)
 
   Microsoft'un son zamanlarda izlediği Xbox oyunlarını PC'ye de sunma politikası ile birçok oyunun PC'ye geldiğine ve geleceğine şahit oluyoruz. E3 2016'da tanıttığı Xbox Play Anywhere ile bu durumu daha da kolaylaştıracak Microsoft, kendi blogu üzerinden yaptığı açıklama ile Xbox Play Anywhere sistemini büyütmeye niyetli görünüyor.
 
   Pek bizleri şaşırtacak bir açıklama olmasa da Microsoft'un bundan sonra çıkacak tüm 1. parti veya Timed Exclusive (Süreli özel oyun) dediğimiz yapımlarının Xbox Play Anywhere destekleyeceği yani PC için de geleceği doğrulanmış oldu. 
 
   Microsoft yaptığı açıklama da ise "Microsoft Stüdyoları tarafından yayınlanan bütün yeni yapımlar Xbox Play Anywhere destekleyecek ve Windows Store üzerinden kolayca erişilebilecek." şeklinde bir yorumda bulundu.
 
    E3 öncesi paylaşılan bilgi ile Halo 5'in PC'ye gelmeyeceğini Halo deneyimini oyunculara PC'de Halo Wars 2 ile yaşatacağını söyleyen Microsoft'tan çıkacak olası bir Halo 6'nın artık PC'ye geleceğini düşünebiliriz.
 
   13 Eylül tarihinde kullanıma sunulacak Xbox Play Anywhere sisteminin şu ana kadar paylaşılan oyun kütüphanesine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
E3 2016 Game Critics Ödülleri Sahiplerini Buldu PES 2017'nin Çıkış Tarihi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.7.2016 08:38:38

0
microsoft ilk xboxta olduğu gibi kendi ayağına sıktı 360 gayet iyidi ama one boş iş pc varken yani ps4 ve pc yeterli

huseyincarnege

8.7.2016 11:01:34

0
halo gelsin yeterdi :) 3 4 5 :)

simbolmina

7.7.2016 14:07:58

0
Keşke bütün Xbox oyunlarının getireceğiz deselerdi. Konsol exclusive tonla oyun var, onları oynardık.

Wayward Son

7.7.2016 00:41:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Pc'de var Xboxda. Hangisi daha zevkli derseniz , Xbox derim. Neden ? Oturdugun yerden kı*ını yayıp oynamak , hileci ve hile yok , online da daha çok oyuncu var vs vs. FIFA oynuyorsanız ozellikle benim gibi. Xbox vazgeçilmez. PC'de masa başında saatlerce oturmak sıkıcı oluyor baya. Witcher 3 almıştım PC için , sonra refund ettim. Xbox'a aldım.
Atma ziya... Birde şu konsolda elimde gamepad koltuktan oynuyom Pc de iki büklüm oyun oynanıyor falan fistan demelerine çok gülüyorum :) Pc nin Xbox ve Ps kontrolcülerine uyumluluk sağladığını dahi bilmeyen bu adamlar neden mağaradan dışarı çıkmazlar ki?
Xbox'ın PC karşısındaki tek üstünlüğü online arenada zaten. Onun dışında "PC'de iki büklüm :(" diyen adamın PC'si ancak LoL veya CS 1.6 oynatıyordur. Köfte bir de Witcher'ı Xbox'a aldım demiş, oyuna yazık etmiş. - Oyunu aynı TV'de oynayabiliyorsun Xbox ile. - Xbox One gamepad'in ile PC'de oynayabiliyorsun. - Ultra ayarlar + 60 FPS olayı var. - Aynı şekilde koltuğuna yayılabiliyorsun. Nasıl konsol daha iyi oluyor lan? Eğer konsoldan iyi ayarlarda, hele yüksek FPS ile PC'de oyun oynayabiliyorsan exc. dışında dokunmamak gerek konsola (online oyunlar hariç).

BSC Misafiri

6.7.2016 23:00:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Pc'de var Xboxda. Hangisi daha zevkli derseniz , Xbox derim. Neden ? Oturdugun yerden kı*ını yayıp oynamak , hileci ve hile yok , online da daha çok oyuncu var vs vs. FIFA oynuyorsanız ozellikle benim gibi. Xbox vazgeçilmez. PC'de masa başında saatlerce oturmak sıkıcı oluyor baya. Witcher 3 almıştım PC için , sonra refund ettim. Xbox'a aldım.
Atma ziya... Birde şu konsolda elimde gamepad koltuktan oynuyom Pc de iki büklüm oyun oynanıyor falan fistan demelerine çok gülüyorum :) Pc nin Xbox ve Ps kontrolcülerine uyumluluk sağladığını dahi bilmeyen bu adamlar neden mağaradan dışarı çıkmazlar ki?

BSC Misafiri

6.7.2016 22:51:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: gamerasi
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

No no no... 'Kazanan Pc''.
Kazanan oyuncular. Platform bağımlıları değil.
Xbox One oyunlarının Pc platformuna gelmesini konuşuyorsak burda kazanan Pc oyuncularıdır bu çok açık. Ayrıca ben o mesajı bir cevap olarak yazmıştım. Kazanan Ps4 diyen enteresan bir arkadaşa yazdığım bir cevaptı. Yani Xbox One özel olan oyunlar Ps4 konsoluna çıkmayacak Pc platformuna çıkacak bu konuda bilgisi olsun istedim sağdece ;) Burada Playstation un kazandığı bir şey göremiyorum ben.

Dictattor

6.7.2016 22:49:56

+1
Yine bilgisayar 3000TL alınmaz diye kendi alamadığından Dünyanın geri kalanı da öyle ve istatistiğin sadece Türkiyeden ibaret olduğunu zannedenler geveliyor. Senin rüyanda toplayamadığın sistem avrupa da standart evlerde var. Bunları yazan tipler sürüyle olduğundan tek tek alıntılayıp açıklasan flood çöplüğune dönecek haberin altı.

Dark Poison

6.7.2016 20:33:23

0
Xbox one Abd'de çok ucuza satılıyor arkdaşlar,olayı bizim ülke noktasından bakmamak lazım.Abd'de 2. kol ekstra oyun dahil xbox oneı çeşitli mağzalar 250 dolara kadar satıyordu yıl ortasında.Parası kısıtlı olup,oyun oynamak isteyen oyuncular için iyi bir alternatif konumunda xboxone.

Wayward Son

6.7.2016 20:28:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Wayward Son. KARDESİM BUYUK YAZMAM VEYA KUCUK YAZMAM SENİ İLGİLENDİRMEZ SONUCTA BURDA KURAL OLARAK BUYUK VEYA KUCUK YAZİNİZ DİYE KAİDE YOK HER YERDE BUYUK YAZARİM BU SENİ İLGİLENDİRMEZ RAHATSİZ OLUYORSAN OKUMAZSİN YORUMUMU BU BİR. İKİNCİSİ SON DERECE YAPİCİ BİR YORUM YAZDİM İSTER KABUL EDERSİN İSTER ETMEZSİN AMA ALAYCİ SEKİLDE KONUSAMAZSİN BU İKİ.YASİN KAC BİLMİYORUM AMA VELEVKİ BUYUKSEN BİLE BEYİN YASİN YAZDİKLARİMİ ANLAMAYACAK VE İDRAK EDEMİCEK KADAR YETERSİZ SEVİYEDE BU DA 3 . FAN BOYLUK YAPMA ABİSİ ANLAYAMİYORSAN BİR ANLAYANA OKUT ANLATSİN SANA HADİ İYİ BAYRAMLAR MULAFET YAPMAK İCİN YORUM YAZMA
"Konsolda exc. önemli değil" diyen adam zır cahildir. Hadi şimdi ikile varoş. Önce Türkçe öğren.

BSC Misafiri

6.7.2016 19:30:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: Naughty_Dog Phill spencer Sony ajanı bu belli, adamın işi gücü her hafta Sony i tebrik etmek, exclusive oyunlarını pc ye getirip xbox almak için sebep bırakmamak. Sony e deseydi microsoft kimi xbox ın başına getirmek istersin diye, Sony ancak böyle birini isterdi. Teşekkürler Ajan Spencer Mission Completed.
Boşuna sistem savaşı çıkarmaya gerek yok. Sistem savaşları yüzünden vaz geçeceklerini sananlar var hala artık çok geç. PC'ye çıkıyor diye sinir olmana gerek yok PS4'ün arkasına saklanan XBOX fanboylarından birisin. Oyunlar PC'ye çıkmasın diye internette çabalayıp duruyorsunuz yazılar yazıyorsunuz ama boşuna. PC'de satış rakamları iyi olmasa çıkarmazlardı zaten.

BSC Misafiri

6.7.2016 19:13:05

0
Wayward Son. KARDESİM BUYUK YAZMAM VEYA KUCUK YAZMAM SENİ İLGİLENDİRMEZ SONUCTA BURDA KURAL OLARAK BUYUK VEYA KUCUK YAZİNİZ DİYE KAİDE YOK HER YERDE BUYUK YAZARİM BU SENİ İLGİLENDİRMEZ RAHATSİZ OLUYORSAN OKUMAZSİN YORUMUMU BU BİR. İKİNCİSİ SON DERECE YAPİCİ BİR YORUM YAZDİM İSTER KABUL EDERSİN İSTER ETMEZSİN AMA ALAYCİ SEKİLDE KONUSAMAZSİN BU İKİ.YASİN KAC BİLMİYORUM AMA VELEVKİ BUYUKSEN BİLE BEYİN YASİN YAZDİKLARİMİ ANLAMAYACAK VE İDRAK EDEMİCEK KADAR YETERSİZ SEVİYEDE BU DA 3 . FAN BOYLUK YAPMA ABİSİ ANLAYAMİYORSAN BİR ANLAYANA OKUT ANLATSİN SANA HADİ İYİ BAYRAMLAR MULAFET YAPMAK İCİN YORUM YAZMA

alican88

6.7.2016 19:05:20

0
microsoftan guzel bir hamle olmus.. 3000-5000 tl lik pc si olan adam gidip bosuna xbox niye alsin?? adam singlecidir yada 2-3 tane ex oyunu oynayacaktir kurar pc sine catir catir oynar..burda microsoft kendi platformunda tum oyunculari dusunmus buda guzel birsey oyunculuk adina.. pinky gercekten dogru soyluyor..konsolcu adamin pc ile isi olmuyor..konsolda oyun oynamayi seven adam kurma islemiyle,optimizasyon bekleme derdiyle,hile hurda ile ugrasmadan tak calistir ile keyfini suruyor..ayrica bugun 1000 tl ye konsoldan aldigin grafikli oyunu 3000 tl nin altinda pc de alamazsin en guzel ornegide driveclub,uncharted,forza,quantum break gibi oyunlardir,bu oyunlarin grafigi ve akiciligi icin min 3000 tl gerekiyor..tabi bu oyunlarin pc de iyide bir optimizasyona ihtiyaci var oda sans isi.. kendi adima konusmam gerekirse iyi bir pc sahibiyim ama oyun icin xboximdan ve ps4 umden sasmam..kismet olur o gunlere sag cikarsam scorpio ve neo yuda alacagim..

BSC Misafiri

6.7.2016 18:56:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon PC master race ama parası olana. Konsolcu adamın PC ile zaten işi olmaz yanı oyunların PC ye gelmesi bizi ilgilendirmiyor Xbox One ile yola devam.
Konsolcu adamın pc ile işi nasıl olmaz kardeşim,Şahsen ben microsoftu tebrik ediyorum onların sayesinde PS4'ün yanına şöyle güzel bir pc katacam...XBOX denilen alet benim için artık bitmiştir..Bide işin komik yanı Çok güçlü XBOX çıkaracaklarmış, lan sen oyunlarını pc ye çıkardıktan sonra kim ne yapsın senin süper güçlü XBOX'ını...Adam benim gibi gider, PS4'ün yanına adam gibi bir pc alır, işi bitirir..Haksızmıyım..
Hemen söyleyeyim sana nedenlerini 1.konsol senin toplayacağın Pc den daha makul bir seviyede olacak(scorpi yada ne haltsa) 2.Herkes doğal olarak oyun yükleme felan filan la uğraşmaz tak çalıştır 3.asıl 1'e yazmam gerekirdi en baş belası olan hile ve xbox live servisinin kalitesi EEE artık bunlar senin için yeterli değilse sorun sen de demektir ki ben de Pc ci yani Pc masterRace diyenlerdenim :)) Olaya bu kadar Oculus Rift bakış açısıyla bakmayın ahhhhaa
Kardeş bu dediklerin benim için hiçbir şey ifade etmiyor,Bikere pc'deki online kaliteyi sen belirlersin,gidipte mal gibi hem internete ayrı,hemde live servisine ayrı para yediremem.Bu benim düşüncem.Ps4'ede para yedirmedim.Sadece exc. oyunlarını oynuyorum.Pc'de oyun yükleme işinde ne varki,konsol kullanmayı bilen adam onuda yapar zaten.Hem zaten konsollarda artık oyunlarını içine kuruyor. Valla birde bu scorpiomudur ne haltsa sanki bana 4K ya zorlayacaklarmış gibi geliyor.Ondan dolayı çokta performans vereceğini zannetmiyorum.Ben ise pc de 1080p 60 fps değerlerinde yüksek ayarlarda xbox'tan daha iyi sonuçlar almayı planlıyorum.Benim için 4K falan hikaye.zaten bunları konuşmak için çok erken.Alet çıksın bakarız.Eğer dediklerim olursa PC almam kaçınılmaz olur..Benim anlamadığım ben de nasıl sorun oluyor bu dediğim şeyler mantıken doğru şeyler.Yani ms böyle devam ederse Ps4 varken kim ne yapsın XBOX'uuu.

BSC Misafiri

6.7.2016 16:53:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon PC master race ama parası olana. Konsolcu adamın PC ile zaten işi olmaz yanı oyunların PC ye gelmesi bizi ilgilendirmiyor Xbox One ile yola devam.
Konsolcu adamın pc ile işi nasıl olmaz kardeşim,Şahsen ben microsoftu tebrik ediyorum onların sayesinde PS4'ün yanına şöyle güzel bir pc katacam...XBOX denilen alet benim için artık bitmiştir..Bide işin komik yanı Çok güçlü XBOX çıkaracaklarmış, lan sen oyunlarını pc ye çıkardıktan sonra kim ne yapsın senin süper güçlü XBOX'ını...Adam benim gibi gider, PS4'ün yanına adam gibi bir pc alır, işi bitirir..Haksızmıyım..
Hemen söyleyeyim sana nedenlerini 1.konsol senin toplayacağın Pc den daha makul bir seviyede olacak(scorpi yada ne haltsa) 2.Herkes doğal olarak oyun yükleme felan filan la uğraşmaz tak çalıştır 3.asıl 1'e yazmam gerekirdi en baş belası olan hile ve xbox live servisinin kalitesi EEE artık bunlar senin için yeterli değilse sorun sen de demektir ki ben de Pc ci yani Pc masterRace diyenlerdenim :)) Olaya bu kadar Oculus Rift bakış açısıyla bakmayın ahhhhaa

BSC Misafiri

6.7.2016 16:53:47

0
Pc'de var Xboxda. Hangisi daha zevkli derseniz , Xbox derim. Neden ? Oturdugun yerden kı*ını yayıp oynamak , hileci ve hile yok , online da daha çok oyuncu var vs vs. FIFA oynuyorsanız ozellikle benim gibi. Xbox vazgeçilmez. PC'de masa başında saatlerce oturmak sıkıcı oluyor baya. Witcher 3 almıştım PC için , sonra refund ettim. Xbox'a aldım.

Persona_Non_Grata

6.7.2016 16:42:37

0
Phill spencer Sony ajanı bu belli, adamın işi gücü her hafta Sony i tebrik etmek, exclusive oyunlarını pc ye getirip xbox almak için sebep bırakmamak. Sony e deseydi microsoft kimi xbox ın başına getirmek istersin diye, Sony ancak böyle birini isterdi. Teşekkürler Ajan Spencer Mission Completed.

İdrak İstimlak

6.7.2016 16:35:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: FantasyFiRe

hocam kusura bakmada ps4 çıkalı nerdeyse 3 sene oldu elle tutulur bi uncharted 4 hadi bi de zorlamasyon killzone SF var ( gerçi halen oynayan var mıdır oda meçhul ) onun haricinde doğru düzgün araba yarışı bile çıkmadı ps4 3 senedir. Oyun konsolunda oyun yok. Xbox'ın oyun yelpazesi şu anda ps4 den daha iyi tüm exc ler pc ye gelmeye başladı forza 6, horizon 3, gears of war 4, state of dacey 2 üstüne birde halo 6 yı çıkarırlarsa pc satışlarında patlama yaşanır.
Sene olmus 2016 hala PS4 te exc oyun yok diyenleri gorebiliyoruz. Isin daha komik tarafi exc yoklugundan sikayet eden zat'in Xbox One and PC exc. diye millete yutturulan "piley eniveeeaa" mottosundan hareketle exc sandigi oyunlarin listesini yazmasi...

Dictattor

6.7.2016 16:28:30

0
Xbone almanın gereksizliğini Microsoft da doğruladı denir ona. Sony Spencer çalışıyor.

Chirrut Imwe

6.7.2016 16:19:20

0
Su Scorpio gelsede 600€ verip 4K oyun deneyimi ysasak.Forza 7 4K/60fps off offf.Sonra MS da mangirlari darpane moduna cevirsin

Persona_Non_Grata

6.7.2016 16:15:42

0
Ps4 ün yanında iyi bir PC oyunculara yeter artık.

Metal-Gear

6.7.2016 16:09:56

0
Tek platform tercih edenler yine xbox alir ama konsol arti iyi sistem pc kullanicilari icin bir getirisi kalmamis oldu xbox platformunun artik. Time exc olayida kalkti cunku bu saatten sonra zengine bile israf olur konsol almak. Ama gamepad satislari patlar :D

Wayward Son

6.7.2016 15:54:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri YAKLASİK 6 YİLDİR XBOX KULLANİCİSİYİM VE ONE DA DAHİL OLMAK UZERE İKİ KONSOLDAN MEMNUNUM.ARKADAS LİSTEMDE 60 KİSİ VAR EXC. OYNAYAN YOK HA DİCEKSİNİZ EXC. OYUN YOK OLMASİN ZATEN CUNKU BENM İCİN MULTİ ONEMLİ VE MULTİ OLARAKDA XBOXUN TEMELİ HEM SAGLAM HEMDE OYUNCU PORTFOYU DAHA İYİ .YANİ 50 YASİNDA ADAMDA VAR 30 YASİNDADA.KALDİKİ KONSOL KALİTRSİNDE BİR KONSOL TOPLAMAK YAKLASİK 5000 TL CİVARİ 1750 MAASLİ BİRİSİ OLARAK BU PARA BANA PAHALLİ KALDİKİ HERSENE DONANİM GUNCELLEMESİ DE İSTİCEK AYRİCA BİR MASRAF DAHA.BENM İCİN KONSOLUN OMRU 3 SENE OLSA KAFİ BİR SONRAKİ NESLE 1000 CİVARİ VERİR YOLA DEVAM EDERİM.PS4 DE GUZEL CİHAZ ONLARDA OYUN KONUSUNDA İYİ İSLER CİKARTİYORLAR BİRAKİN SİDİK YARİSTİRMAYİDA XBOXUN YOKLUGU SONY SİMARTİR SONY YOKLUGU MİCROSOFTU OYUZDEN B** ATMAKTANSA OYUNLAR OLARAK DAHA COK NASİL KARLİ CİKARİZ ONU DUSUNUN
Caps Lock açık yazınca daha çok dikkate alındığını düşünüyorsun sanırım bu bir. Her sene donanım güncellemesi isteyen bir PC yok bu da iki. 3500 TL'ye PC topla, cayır cayır oyna her şeyi 3-4 sene. Konsol dediğin şeyin de özünde, en can alıcı noktasında exclusive oyunlar vardır bu da üç "Exc. oynayan yok yeaa" demek fakir avuntusudur. Not: Xbox One/360 sahibiyim.

FantasyFiRe

6.7.2016 15:53:36

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

Uncharted 4 , Bloodborne, Until Dawn, Infamous second son, Driveclub, Killzone çıktı daha ne olsun. Daha çıkacak God of War, Days Gone, The Last Guardian, Horizon, Detroit, Spider Man, Death Stranding var, the last of us 2 gelecek. Sony de exclusive bitmez.
kendi açımdan söylüyorum unchardted, bloodborne, until down, infamous second, driveclub hepsini oynadım ama uncharted hariç gerisi balon benim için sırf exc yapmadık demesinler diye yapılmış gibi. Haa e3 te biraz kıpırdanma oldu ama çoğunun çıkış tarihi 2017 ve elle tutulur bir god of war var yaptıkları sunumlarda. İşin özü ms yaptığı bu pc hamlesiyle bombayı konsolların kucağına verdi ps4 cephesinde telaşa düşüp ps4 neo işine girdi. Xbox one güç olarak hali zaten ortada 720p nin üstüne oyun çıkınca millet bayram ediyor komik gerçekten.

Persona_Non_Grata

6.7.2016 15:39:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: FantasyFiRe

hocam kusura bakmada ps4 çıkalı nerdeyse 3 sene oldu elle tutulur bi uncharted 4 hadi bi de zorlamasyon killzone SF var ( gerçi halen oynayan var mıdır oda meçhul ) onun haricinde doğru düzgün araba yarışı bile çıkmadı ps4 3 senedir. Oyun konsolunda oyun yok. Xbox'ın oyun yelpazesi şu anda ps4 den daha iyi tüm exc ler pc ye gelmeye başladı forza 6, horizon 3, gears of war 4, state of dacey 2 üstüne birde halo 6 yı çıkarırlarsa pc satışlarında patlama yaşanır.
Uncharted 4 , Bloodborne, Until Dawn, Infamous second son, Driveclub, Killzone çıktı daha ne olsun. Daha çıkacak God of War, Days Gone, The Last Guardian, Horizon, Detroit, Spider Man, Death Stranding var, the last of us 2 gelecek. Sony de exclusive bitmez.

FantasyFiRe

6.7.2016 15:34:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog Microsoft: "Kazanan Sony Playstation"
hocam kusura bakmada ps4 çıkalı nerdeyse 3 sene oldu elle tutulur bi uncharted 4 hadi bi de zorlamasyon killzone SF var ( gerçi halen oynayan var mıdır oda meçhul ) onun haricinde doğru düzgün araba yarışı bile çıkmadı ps4 3 senedir. Oyun konsolunda oyun yok. Xbox'ın oyun yelpazesi şu anda ps4 den daha iyi tüm exc ler pc ye gelmeye başladı forza 6, horizon 3, gears of war 4, state of dacey 2 üstüne birde halo 6 yı çıkarırlarsa pc satışlarında patlama yaşanır.

FantasyFiRe

6.7.2016 15:21:01

0
ayrıca buralarda troll tanrılarından biri olan "xbox one" adlı kullanıcı olması lazımdı akıbetinden haberi olan var mı ???

FantasyFiRe

6.7.2016 15:07:55

0
halo 6, forza serisigibi gelirse efsane olur. bu seferde millet pc ye abanır halo'nun xbox satışları baya düşebilir.

BSC Misafiri

6.7.2016 13:46:01

0
YAKLASİK 6 YİLDİR XBOX KULLANİCİSİYİM VE ONE DA DAHİL OLMAK UZERE İKİ KONSOLDAN MEMNUNUM.ARKADAS LİSTEMDE 60 KİSİ VAR EXC. OYNAYAN YOK HA DİCEKSİNİZ EXC. OYUN YOK OLMASİN ZATEN CUNKU BENM İCİN MULTİ ONEMLİ VE MULTİ OLARAKDA XBOXUN TEMELİ HEM SAGLAM HEMDE OYUNCU PORTFOYU DAHA İYİ .YANİ 50 YASİNDA ADAMDA VAR 30 YASİNDADA.KALDİKİ KONSOL KALİTRSİNDE BİR KONSOL TOPLAMAK YAKLASİK 5000 TL CİVARİ 1750 MAASLİ BİRİSİ OLARAK BU PARA BANA PAHALLİ KALDİKİ HERSENE DONANİM GUNCELLEMESİ DE İSTİCEK AYRİCA BİR MASRAF DAHA.BENM İCİN KONSOLUN OMRU 3 SENE OLSA KAFİ BİR SONRAKİ NESLE 1000 CİVARİ VERİR YOLA DEVAM EDERİM.PS4 DE GUZEL CİHAZ ONLARDA OYUN KONUSUNDA İYİ İSLER CİKARTİYORLAR BİRAKİN SİDİK YARİSTİRMAYİDA XBOXUN YOKLUGU SONY SİMARTİR SONY YOKLUGU MİCROSOFTU OYUZDEN B** ATMAKTANSA OYUNLAR OLARAK DAHA COK NASİL KARLİ CİKARİZ ONU DUSUNUN

White Death

6.7.2016 13:29:10

0
Yapmak istedikleri güzel birşey bence de kendileriyle çelişiyorlar. Madem her oyun pc ye gelecek scorpio neden alayım ben.

gamerasi

6.7.2016 12:01:52

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

No no no... 'Kazanan Pc''.
Kazanan oyuncular. Platform bağımlıları değil.

Source

6.7.2016 11:00:55

0
İyi bir PC sahibi Xbox almayacaktır ama iyi bir PC'ye para yatırmak istemeyenlerde Xbox alıp oyunlarını oynayabilecek, şahsen Xbox oyunlarını daha iyi grafiklerle Xbox gamepadi ile PC'de oynuycam :)

Hoid

6.7.2016 10:56:18

0
Scorpio ile gelecek oyunlarda PC ye gelecekse en güncel gamepadını alın PC de oynayın oyunları. Şuanda gözüken tek sorun oyun fiyatları ...

BSC Misafiri

6.7.2016 10:14:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon PC master race ama parası olana. Konsolcu adamın PC ile zaten işi olmaz yanı oyunların PC ye gelmesi bizi ilgilendirmiyor Xbox One ile yola devam.
Konsolcu adamın pc ile işi nasıl olmaz kardeşim,Şahsen ben microsoftu tebrik ediyorum onların sayesinde PS4'ün yanına şöyle güzel bir pc katacam...XBOX denilen alet benim için artık bitmiştir..Bide işin komik yanı Çok güçlü XBOX çıkaracaklarmış, lan sen oyunlarını pc ye çıkardıktan sonra kim ne yapsın senin süper güçlü XBOX'ını...Adam benim gibi gider, PS4'ün yanına adam gibi bir pc alır, işi bitirir..Haksızmıyım..

Chirrut Imwe

6.7.2016 10:07:49

0
Adamlar akilli bak Sony PS markasi disinda batma konumuna gelmis http://www.gamesindustry.biz/articles/2016-07-01-sonys-entire-future-now-rests-on-playstation

Project Scorpio

6.7.2016 09:59:22

0
PC master race ama parası olana. Konsolcu adamın PC ile zaten işi olmaz yanı oyunların PC ye gelmesi bizi ilgilendirmiyor Xbox One ile yola devam.

samwet

6.7.2016 09:55:08

+1
Pc de oyun oynayan arkadaşlar için sevindirici bir haber.. Xbox one sahibi olanlar için kötü; çünkü konsol parasıyla Pc donanımı güçlendirilebilirdi. Hatta istenirse yanına Xbox controller da alabilirdi insanlar. Neden konsol aldı insanlar o zaman. Konsolu olanlara ayıp etti ms. Bu saatten sonra hep PlayAnywhere olacaksa neden Xbox scorpio alsın insanlar...

pcrex

6.7.2016 09:40:50

0
pc master race... ama lisanslı windows gerekli. fiyatını insani rakamlara getirse güzel olacak ayada steam e gelse.

BSC Misafiri

6.7.2016 08:05:56

+8
quote:

Orjinalden alıntı: Naughty_Dog Microsoft: "Kazanan Sony Playstation"
No no no... 'Kazanan Pc''.

Boone

6.7.2016 07:40:23

+1
O zaman insanlarin neden xbox scorpio almalarini bekliyor ki. Ona verecegi parayi bilgisayara verirler... (ki bence en dogrusu)

crossmatch

6.7.2016 05:39:01

0
İyi hamle.

dikiştutmazsabri

6.7.2016 02:26:00

+1
pc oyunlarının konsolları geçtiği şu vakitte alınan doğru bir karar.

Patren

6.7.2016 02:06:13

0
microsoft çok doğru yolda

-BoeRue-

6.7.2016 02:04:33

0
Adamlar bu store u steam e rakip mi çıkarmaya çalışıyorlar pc de anlamadım bu yatırım bi nesli çöp etme boşa olmamalı scorpio prejesi de en iyi oyun makınası olacak falan dedıler iyice işkillendim

Persona_Non_Grata

6.7.2016 01:50:45

+2
Microsoft: "Kazanan Sony Playstation"

gultekinlive

6.7.2016 01:31:12

+4
Güzel, biz de içimiz rahat PS'na geçeriz

mementopolis

6.7.2016 01:27:12

0
Sadece, Forza Horizon 3, pc'e gelecegi icin seviniyorum :D

rambocuk

6.7.2016 00:52:50

+9
980 aldıktan bir ay sonra 1080 nin fiyat performansını gören pc kullanıcısı gibi hissediyor şu an xo sahipleri

mehmetalpertr

6.7.2016 00:47:13

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Bloo. Geçmiş olsun hocam.
sağolun.. teşekkürler

Bloo.

6.7.2016 00:46:32

+6
Geçmiş olsun hocam.

mehmetalpertr

6.7.2016 00:44:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: Arsenon
quote:

Orijinalden alıntı: 0quz28

hocam 4 cihazla bu kadar çok oyun oynamak için nasıl zaman buluyorsunuz helal olsun ilginç
Harbiden ha ben bi pc ile maksimum günde 2 saat oyun oynayabiliyorum adam 4 platformu idare ediyor helal olsun
Arkadaşlar rahatsızlığımdan dolayı 2006 dan beri çalışamıyorum. O yüzden zaman bulabiliyorum biraz. Ama her oyunu da almıyorum. Genelde seçiyorum. XB1 da çok oyunum yoktu zaten.

Arsenon

6.7.2016 00:38:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: 0quz28

hocam 4 cihazla bu kadar çok oyun oynamak için nasıl zaman buluyorsunuz helal olsun ilginç
Harbiden ha ben bi pc ile maksimum günde 2 saat oyun oynayabiliyorum adam 4 platformu idare ediyor helal olsun

0quz28

6.7.2016 00:31:10

+6
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr biliyordum sattım xbox one'u PS4, PC ve Wii U ile devam ediyorum artık.
hocam 4 cihazla bu kadar çok oyun oynamak için nasıl zaman buluyorsunuz helal olsun ilginç

mehmetalpertr

6.7.2016 00:28:15

+3
biliyordum sattım xbox one'u PS4, PC ve Wii U ile devam ediyorum artık.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız