Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"GT 5 İçin 3D Çalışmaları 3 Sene Önce Başladı"

gt5

 

    Sony'nin konferans sürecinde harika oyunları peşpeşe sıralayarak PS3 kullanıcılarını zevkten dört köşe hale getirdiğine şahit olmuştuk. 3D teknolojisinin de tüm nimetlerinden faydalanmak ve bunu ilk olarak Playstation 3'e özel bir seçenek haline getirmek isteyen Sony'nin birbirinden harika oyunlarda 3D teknolojisi kullanacağı açıklanmıştı.
 
    Bu 3D oyunlardan biri olarak belirtilen Gran Turismo 5'in 3D teknolojisini kullanıp kullanmayacağı sorusu aslında tam 3 sene önce başlamış. Polyphony Digital patronu Kazunori Yamauchi bu konuyla ilgili Amerikan PS Blog'una röportaj verirken, 3D teknolojisinin 2 sene önce neredeyse tamamlandığını, ve GT5'in 60 fps'de çalıştığı için uygulanmasının zor olmadığı bir özellik olduğunu söyledi ve şöyle devam etti:
 
    “Sony ile 3D teknolojisi görüşmelerimiz 3 sene önceden başlamıştı. En son stereoscopik 3D konusunda oldukça güzel çalışmalar kaydeden Evolution Studios ile konuşmuştuk. Gran Turismo 5, saniyede 60 fps'de çalıştığı için, oyuna 3D eklememiz kolay olacaktı."
 
    Sonunda ne zaman çıkacağı da netlik kazanmış olan GT5'in Amerika'da 2 Kasım'da çıkacağı belirlenmişti. Bu tarih de bir gecikme yaşanmayacağı da söylenerek yüreklere su serpilse de henüz bir Avrupa çıkış tarihi verilmemesi bizim canımızı sıkıyor. 
 
     Daha hala izlemediyseniz, Gran Turismo 5'in E3'deki harika sunumuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gran Turismo 5 Sony PS3 Polyphony Digital 3D
Xbox Live'de Gelecek Haftanın Programı Crackdown 2 Demo'sundan Oynanış Video'su

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gran Turismo 5
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız