Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA'nın İlk Geliştiricileri Çıkacak Dizi Konusunda Pek de Umutlu Değiller


 Önceki haberlerimizde Rockstar'ın popüler oyun serisi GTA'nın dizisinin çıkacağını ve Harry Potter serisinden tanıdığımız yıldız Daniel Daniel Radcliffe'ın Rockstar'ın patronu rolüne soyunacağını belirtmiştik. Peki GTA'nın asıl geliştiricileri, GTA fikrini ilk kez öne atan insanlar bu dizi hakkında ne düşünüyorlar?
 
GTA projesi Rockstar North Studio’ya geçmeden önce çok daha küçük bir grup olan DMA Design tarafından yürütülüyordu. DMA için çalışan bir yazar olan Steve Hammond, hiçbir iş arkadaşının film hakkında herhangi bir bilgisi olmadığını söylüyor. “DMA'dan insanlar Facebook üzerinde geniş çaplı bir sohbet gerçekleştirdiler. Konuşma sırasında en beğendiğim söz, "Sonunda GTA'nın varlığını kavrayabildiler." oldu.”
Filmin büyük bir kısmı Jacked: The Outlaw Story of Grand Thief  Auto isimli kitaptan esinlenecek gibi görünüyor. Yazar David Kushner kitabı yazmak, Rockstar ailesinden insanlarla roller hakkında raportaj yapmak için 10 yıldan fazla zaman harcamış. Hammond ise kitabın biraz şişirilmiş olduğunu düşünüyor ve ekliyor “Tahminimce filmin başlangıç kısmında, Rockstar’ın olduğu asıl kısım anlatılmaya başlanmadan, DMA’dan çok kısa bir şekilde bahsedilecek. Daha sonra direkt GTA 3’e geçiş yapılacak. Ayrıca filmde, tıpkı Kushner’ın kitabında olduğu gibi, GTA’nın şu anki takımından sert çocuk, diğer takımlardan kötü çocuk olarak bahsedilip bahsedilmeyeceğini de merak ediyorum. Çünkü gerçekten hiçbir takım bir diğerinden kötü, acayip ya da aykırı değil.”
 
GTA yazarlarından Brian Baglow da aynı görüşleri paylaşıyor. “Bir çanta dolusu çöpe benzeyen arşiv malzemesinin bir araya getirilmesinden başka bir şey olmayacak gibi geliyor bana. Eski röportajlar, Kunsher’ın heyecan verici romanlaştırması... Açık konuşmak gerekirse dizi konusunda hepimiz gerginiz.”
 
Bakalım dizi bu şüpheleri haksız çıkarabilecek mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
Tomb Raider Serisine Ait Yeni Bir Mobil Oyun Duyuruldu GTA V'in Video Düzenleyicisinden İlk Çalışma Sizlerle!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.4.2015 11:09:20

0
Adam dizi demiş dizi hitman'ın filmi o dizi ayrı film ayrı babaoglu..

Rustoocas

14.4.2015 19:48:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: KortX Oyunların dizilerinin veya dizilerin oyunlarının ne zaman iyi olduğunu gördük ki? Adamlar doğru söylemiş.
Sanırım Hitman diye bir oyun duymadın sen, filminin ne kadar güzel olduğunu söylememe gerek yok heralde.

KortX

14.4.2015 02:57:15

+1
quote:

Orijinalden alıntı: oyunbilgini57

Bilmiyorum BBC'nin hiç belgesellerini seyrettin mi ? Burada dizi denmiş ama aslında dizileştirilmiş bir belgesel olacak tıpkı BBC'nin Dünyayı Sarsan 37 Gün isimli dizi-belgeseli gibi olacaktır . Soygun sahneleri falan beklemeyin .
Hocam adı üstünde GTA. Soygun niye beklemeyelim .

oyunbilgini57

14.4.2015 00:19:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: KortX Oyunların dizilerinin veya dizilerin oyunlarının ne zaman iyi olduğunu gördük ki? Adamlar doğru söylemiş.
Bilmiyorum BBC'nin hiç belgesellerini seyrettin mi ? Burada dizi denmiş ama aslında dizileştirilmiş bir belgesel olacak tıpkı BBC'nin Dünyayı Sarsan 37 Gün isimli dizi-belgeseli gibi olacaktır . Soygun sahneleri falan beklemeyin .

Zarbo257

14.4.2015 00:16:30

+1
GTA nın dizisi çıkacak diyince bende GTA oyunlarından birinin (örneğin 5) hikayesi baz alınarak bi senaryo oluşturulup dizi yapılacak sandım ama öyle değilmiş oyunun nasıl ortaya çıktığını anlatan belgesel tarzı bi dizi olacak sanırım o da kimsenin umrunda değil seyir zevkide yüksek olmayacaktır bence tutmaz.

mementopolis

13.4.2015 23:34:49

0
Sam Lake' de (Max Payne) bizi göreçek mi ? . GTA kadar Max Payne'nin de etkisi büyükdü. ( bençe)

BSC Misafiri

13.4.2015 23:31:44

+1
Radciffle lol

KortX

13.4.2015 23:29:57

0
Oyunların dizilerinin veya dizilerin oyunlarının ne zaman iyi olduğunu gördük ki? Adamlar doğru söylemiş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız