Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA Serisinin Yapımcısının Patronu Firmadan Ayrıldı!


    Oyun dünyasının en önemli oyun geliştirme stüdyolarından Rockstar North'u en iyi Grand Theft Auto serisiyle tanıyoruz. Yaklaşık 20 seneden beri Rockstar North'ta görev alan ve firmada patronluk yapan Leslie Benzies için bir ayrılık haberi geldi.
 
    Oyun sektörünün önemli sitelerinden Kotaku'yu daha önce yaptığı sızıntılardan tanıyoruz. Bugün yeni bir sızıntı haberi yayınlayan Kotaku'da çıkan habere göre Leslie Benzies, Rockstar North'taki görevini bıraktı. Sadece Grand Theft Auto serisinin değil, Red Dead Redemption gibi Rockstar bünyesinde bulunan diğer yapımcıların oyunlarına da destekte bulunan Rockstar North için bu ayrılık haberi bayağı büyük bir önem taşıyor. Zira Benzies, Rockstar Games için önem açısından firmanın patronları Sam ve Dan Houser'dan sonra gelen isim olarak biliniyor.
 
    Rockstar Games haberin çıkmasından çok kısa bir süre sonra durumun doğruluğunu onayladı. Hatta aslına bakarsanız Leslie Benzies'in Rockstar Games'ten ayrılışı 1 Eylül 2014 tarihinde yaşanmış. 1 Eylül'de uzun soluklu bir tatile çıkan ve tatil kapsamında hâla Rockstar North çalışanı olarak görünen Benzies, dönüşünde resmi olarak firmayla bağlarını koparmış.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
PC İçin de Duyurulan EA Access, Türkiye'ye Gelmiyor Mad Max: Fury Road, George Miller'ın Son Mad Max Filmi Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

orangeblu

13.1.2016 11:34:22

0
Vay be adamların her oyununda bu adamında adı vardı. Başka biri gelince ne gibi değişiklikler olur göreceğiz.

BlackBeasT

13.1.2016 05:54:20

0
Neden ayrılmasın ki 20 yıldır R* bünyesinde çalışmış destek olmuş.. Unuttuk yorum yazan kişiler ölümsüz yaşlanmıyorlar... şaşırmaları normal

bkaakco

13.1.2016 04:34:18

+1
Belki de GTA'yı GTA yapan anahtar kişilerden birisiydi. Kötü olmuş ayrılması.

Povey

13.1.2016 04:27:47

0
Yeni oyunlar istiyoruz diyen kisiler olmus guldum sadece

Tiny Titan

13.1.2016 01:42:43

0
Adamda bıkmış r* ın gta 5 i sağmasından 2.5 yıldır gta 5 le oyalıyorlar yeter artık yeni oyunlar istiyoruz r*

Psychotechnic

12.1.2016 23:57:32

+1
Nerdeyse tüm R* oyunlarının Credits'inde var.Rockstar cephesinde bir boşluk bırakacak mı, ya da radikal değişikliklere gidilecek mi göreceğiz..

Danny Santos

12.1.2016 23:52:43

+2
quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr Son oyunda GTA IV'e nazaran pek bir yenilik yoktu, hatta kırpılanlar oldu. Sınıra gelindi, artık yapılabilecek yenilik kalmadı desek yeridir. Bu aşamada ayrılması isabet olmuş.
Alakasi yok Gta da yapacak birşey kalinmadigi falanda yok. Gta 4 ten bambaska oyuna nasil farkli değil dedin anlamadım. Her Gta oyununda olan bir olayı nasil youlrumlamissin. Her Gta oyununda yeni seyler getirilir eski seyler çıkarılır güzel olsa bile. San andreasta ki birsürü öğeyi çıkarıp bir sürü yeni sey getirerek Gta 4 ü getirdiler. Aynısını Gta 5 te yaptılar. Tıpkı senin bindiğin arabadan durmadan spawn olması durumunu duzeltmedikleri gibi kasıtlı yapıyorlar çünkü her oyun kendine has şeyleri kalsin istiyorlar. Üstünden zaman geçsede her oyun icin "şu su güzeldi busu güzeldi" denilebilmesini istiyorlar. Gta serisi cgi seviyesine geçmeden yolun sonuna GE LE MEZ. Bütün yapilabilecek şeyleri tek bir oyunda toplasalar dahi ayni özelliklere sahip avatar seviyesinde cgi bir gta çıkacağı zaman yine rekor üstüne rekor kırar. Bu oyunu herkes film kalitesinde oynamak ister,birde haritayi değiştirirsin diger bütün özellikleri ayni biraksan bile alsana oyun. İşleyişi gerçek hayat üzerine olan bir oyunda ve teknoloji olarak henüz gerçekçilik sınırlarını zorlamaya en az 1 2 nesil varken bu oyunun tıkandığını nasil düşünüyorsun anlamıyorum. Neye dayanarak yani. Konuyla alakalı olarakta Rockstar North dağıtılmadıgı sürece cok etkilemez heralde. Belli bi kültür yetişmiş ve devleşmiş bir firmada şu saatten sonra tek bir adama bağlı kalmayı asmislardir çoktan.

emrahcey

12.1.2016 23:22:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: patren adam şimdi 16 ay tatil yapıyor rockstar adama bişey demiyormu
ücretsiz tatil, ücretsiz tatile patron bişi demez.

RealArek

12.1.2016 23:21:02

0
O nasıl tatil ya öle :D

onur89tr

12.1.2016 23:20:04

+3
Son oyunda GTA IV'e nazaran pek bir yenilik yoktu, hatta kırpılanlar oldu. Sınıra gelindi, artık yapılabilecek yenilik kalmadı desek yeridir. Bu aşamada ayrılması isabet olmuş.

Patren

12.1.2016 23:08:53

0
adam şimdi 16 ay tatil yapıyor rockstar adama bişey demiyormu
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız