Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA 6 Sızıntısını Yapan Hacker "Akli Dengesi Yerinde Olmadığı" için Yargılanmayacak

 
 
Rockstar tarafından geliştirilen ve oyun tarihine damga vurmaya hazırlanan yeni oyunu GTA 6 için geçtiğimiz süreçte birçok sızıntı ortaya çıktı. Oyunun görüntülerinden kaynak kodlarına kadar birçok içerik internet üzerinde yayınlandı ve bunları hemen hemen her platformda gördük. Şimdi ise bu sızıntıların arka planında 18 yaşındaki Arion Kurtaj'ın yer aldığını öğrendik. Kurtaj'ın işlediği suçların ardından psikiyatristler "akli dengesinin yerinde olmadığını" belirtti. 
 
18 yaşındaki hacker yargılanmayacak
 
 
Psikiyatristler tarafından akli dengesinin yerinde olmadığı kanısına varılan 18 yaşındaki Arion Kurtaj işlediği bu hacker'lık suçu sebebiyle yargılanmayacak. Yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından yargılanmak için elverişsiz tanısı konulan Kurtaj için suçlu ya da suçsuz damgası vurmak yerine artık bu işleri gerçekleştirme kabiliyetinin olup olmadığına bakılacak. Bu durum için de bir jüri toplanacak ve kararını verecek.
 
Diğer taraftan Kurtaj sadece GTA 6 sızıntılarıyla değil aynı zamanda daha önce Uber firmasını, NVDIA'yı ve teknoloji şirketi Revolut'u hackledi ve çeşitli şantajlarda bulundu. Suç dosyası kabarık olan Kurtaj toplamda 12 suçlamayla karşı karşıya. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Pushsquare Grand Theft Auto VI Rockstar Games
Xbox Live Gold Kullanımdan Kaldırılıyor: Yerine Xbox Game Pass Core Geliyor Payday 3'ün "Gizlilik Mekaniklerini" Gösteren Yeni Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ömer Hayyam12

18.7.2023 17:39:03

0
akıl hastanesinde tutsunlar o zaman bu ne iş.

BSC Misafiri

18.7.2023 10:44:19

0
Reis o zaman her istediğini yapsın ne de olsa aklı dengesi yerinde değil..

arda29

18.7.2023 10:35:55

0
Saçmalık. Adam bildiğin suçlu. Yapsın yapsın sonra akli dengesi yerinde değil bişey yapamayız oh ne güzel. Bu eleman orta doğulu filan olsa şimdiye çoktan ajan terorist filan damgaları vurulmuştu kendisine ve sonsuza kadar içeri atılmıştı.

Settlers

17.7.2023 21:17:14

0
"Kürtaj yapiye" :D

BSC Misafiri

17.7.2023 20:05:36

0
helal olsun sana be
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto VI
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız