Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA 6 Hakkında Yeni Sızıntılar Ortaya Çıkmaya Devam Ediyor

 
 
Oyuncular, merakla beklenen Grand Theft Auto 6 oyunu hakkında daha fazla detay öğrenmek istiyor. Son birkaç aydır oyunla ilgili söylentiler ve spekülasyonlar tüm zamanların en yüksek seviyesinde olduğundan dolayı birçok ayrıntı ortaya çıktı. Şimdiye kadarki tüm sızıntılar, oyunun iki ana karakter içerecek modern bir hikayede olacağı ve Vice City'ye geri dönebileceğini gösteriyor.
 
Web sitelerinde açılan iş ilanları aracılığıyla birçok bilgi daha ortaya çıktı. İş ilanları arasında VFX Pipeline Programmer yer alıyor. VFX (Visual Effects) pipeline, görsel efektler eklemek için gereken çeşitli üretim aşamalarını yani süreci ifade ediyor. Oyun içerisinde teknik olarak patlamalar ve aksiyon sahnelerinin hazırlanmasına yardımcı olacak.
 
Twitter üzerinde GTAVInewz kullanıcı adına sahip biri bu konu hakkında gönderi paylaştı. Gönderide: ''Rockstar, patlamaların havalı görünmesini sağlamak için VFX Pipeline Programmer arıyor. VFX Pipeline programcıları, aşağıdaki resimde olanı yapmaktan sorumludur. GTA 6'da bir RPG'yi ateşlediğinizi ve bina parçalarının düştüğünü hayal edin. Harika olurdu!” yazıyor. Gönderiye ve resme ulaşmak için buraya tıklayın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamerficial gta 6
Warframe: Sisters of Parvos'un Çıkış Tarihi Belli Oldu Killing Floor 2 Yeni Etkinliği Oyuncuları Ay'a Götürüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.7.2021 09:34:48

0
GTA 6 yı bilmem ama, artık GTA nın tüm kıtaları kapsayan bir oyunu yapması lazım. Ve oyun severlerin de buna ihtiyacı var. Online değil. Offline bir oyun. Online side olsun tabi ama tüm ülkeleri kapsayan bir oyun. Artık 2053 te falan çıkar. İstanbul un fethinin 600.yıldömümünde. ?? ?????????? İlk görev yerinde Ortadoğu da bir yerde olsun. Merkezden başlasın. Adı ise GTA 7 :WORLD olsun ??

JaReD22

1.7.2021 18:21:56

0
Birincisi trailer yayınlanana kadar söylenen herşey tahminden öte değil İkincisi GTA 4 ile beraber firma yeni bir oyun motoruna geçiş yaptı Bu oyun motoruyla beraber ilk olarak liberty city ikinci olarak los santosu tekrardan bize sundu Gta dünyasında üç tane şehir olduğunu düşünürsek geriye sadece vice city kalıyor Eski oyunlardan gta london var ama firma daha önce yaptığı açıklamada amerika kıtasının dışına çıkmayı düşünmediklerini söylemişti San andreasten sonra en çok sevilen gta oyunu vice city olduğunu düşünürsek modern bir vice city kaçınılmaz olacaktır

BSC Misafiri

1.7.2021 15:27:09

0
Bana göre gerçek GTA deneyimi GTA 4'tü..Bir dahada öyle gerçekçi ve ciddi bir GTA gelmez..Belli oldu velet tayfaya hitap edecekler, Zaten söylentilere göre yaptıkları oyun güncellenerek gelişecek yapıda olacak..Hiç hayal ettiğimiz gibi bir oyunla karşılaşmayabiliriz.. Umarım ciddiyetten uzak bir oyun olmaz,Umarım RDR 2'ninde üstüne çıkmışlardır detay seviyesi olarak..GTA 5'in üstüne Grafikten başka birşey katmamış bir oyun olursa çok pis gömerim.. Artık devir internet devri oyundan kaçırdıkları her bir detay ortaya çıkar aynı GTA 5 gibi..

Guest-4A681DC35

1.7.2021 14:34:14

0
rockstar'ın bilgi sızdıracağını sanmıyorum

BSC Misafiri

1.7.2021 11:56:34

0
Keşke resmi GTA 3-VC-SA remake gelse. De onları tabi online yapmaz hikaye kasarlarsa eskiden olduğu gibi.. Çol çocuk değil gerçek oyuncular oynayacak :) O yüzden yapmazlar en erken 2030'da başlarlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız