Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GSC, S.T.A.L.K.E.R. Markasını Satmak İstiyor


    GSC Game World'ün geliştirici ekibi, firmanın CEO'sunun düştüğü durumdan sıyrılıp hep birlikte yeni bir stüdyo kurarak Survarium isminde yeni bir oyun projesinin çalışmalarına başlamışlardı. Bu durumun üzerinden aylar geçse de, S.T.A.L.K.E.R. serisi adeta ortada kalmışcasına GSC'nin elinde bulunmaya devam ediyor. Gelen söylenti haberlerini tersleyen GSC ekibi, aslında serinin satılmasına sıcak bakıyormuş.
 
    Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz gün içerisinde firmadan Rock Paper Shotgun sitesine bir mail yayınlanmıştı. Şimdi ise firma yetkilileri, sitede yer alan bazı soruları yine mail aracılığıyla cevapladı. İlk olarak BitComposer olayına değinen yetkililer, "Firmanın Call of Pripyat'ı bazı bölgelerde dağıtımcılığını yapma görevinin haricinde S.T.A.L.K.E.R. serisi üzerinde herhangi bir hakkı bulunmuyor. Roadside Picnic romanının oyun bölümüyle ilgili bazı hakları satın aldılar. Fakat bu, S.T.A.L.K.E.R. evreninin etkileneceği anlamına gelmiyor." cevabını verdi.
 
    Sonrasında ise aynı yetkililer S.T.A.L.K.E.R. serisinin devamıyla ilgili gelen bir soruya, "GSC olarak S.T.A.L.K.E.R. serisini devam ettirmek istiyoruz. Bu noktada serinin haklarını yeni bir yayıncı veya geliştiriciye satma düşüncesini ciddi bir şekilde araştırıyoruz." sözleriyle yanıt verdi. 
 
    Böylesine yoğun hayranı olan güzel bir serinin ortada kalması gerçekten de herkesi üzüyor. Nelerin olacağı bir an evvel kesinleşse de Çernobil'e geri dönsek...

Bu haberin bağlantısı
URL
stalker stalker 2 bitcomposer gsc
Crysis 3'ün Türkçe Dublaj Seçeneği Gözüktü MoH: Warfighter'ın İlk DLC'si Önümüzdeki Hafta
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

piquet

16.12.2012 23:08:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: Basol61 Arkadaşlar ben S.T.A.L.K.E.R serisine ilk oyun Shadow of Chernobyl oyunundan başlamak istiyorum.Ama başlamadan önce farkettim ki Stalker adında 1979'da çekilmiş 10 üzerinden 8.1 puanı haketmiş bir filmi varmış.Acaba oyunun evreniyle bir paralelliği varmıdır.Sizce başlamadan önce izlemelimiyim.
Oyunla alakası olmayan, hatta bildiğimiz filmlerle de alakası olmayan Tarkovsky filmi... Sanatsal, felsefik, ağır tempolu, anlaşılması zor bir filmdir. Ama bir başyapıttır.

sarjaleti

16.12.2012 21:49:12

0
Ya yapın ya satın. Hadi ama!

Basol61

16.12.2012 21:29:43

0
Arkadaşlar ben S.T.A.L.K.E.R serisine ilk oyun Shadow of Chernobyl oyunundan başlamak istiyorum.Ama başlamadan önce farkettim ki Stalker adında 1979'da çekilmiş 10 üzerinden 8.1 puanı haketmiş bir filmi varmış.Acaba oyunun evreniyle bir paralelliği varmıdır.Sizce başlamadan önce izlemelimiyim.

waltran

16.12.2012 18:06:46

0
asıl ekibi yarı yolda bırakıp stalker 2 haklarının o ekibe satmayanda gsc game world. adamlar stalker 2 yi o kadar geliştirdiler yarıda bırkaıp yeni oyuna başlamak zorunda bırakıldılar şimdide gsc game world hakları satmakmı istiyormuş. işe bak arkadaş. vostok games ekibi stalker 2 haklarını zamanında alabilmek için o kadar çaba döktüler, gsc game world battı denildiği halde 2 ay boyunca stalker 2 yi geliştirmeye devam ettiler genede firma kapanındca hakları alamadılar şimdide gsc game world gidip holivudlu yankilere satsın hakları çok isterizbunu

EnergyHill

16.12.2012 14:24:45

0
son sözünüze bende katılıyorum samet bey, stalker 2 geliştirilmeye bir an önce başlansın zaman akıp gidiyor bence, stalker serisi büyük bir evren daha bir sürü oyuna koyulabilecek özellik geliyor aklıma.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
S.T.A.L.K.E.R. 2
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız