Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GOG Galaxy 2.0 Denemeye Açıldı

 
CD Projekt, birkaç aydır kapalı betada olan GOG Galaxy 2.0'ın bugün itibarıyla açık betaya geçtiğini duyurdu.

gogalaxy.com/en/ adresinden indirip kullanmaya başlayabilirsiniz. Windows 8 veya daha yeni bir işletim sistemi gerektiriyor. Ayrıca Mac OS X üzerinde de ulaşılabilir durumda.
 
Bildiginiz üzere PC'de çok fazla oyun başlatıcısı var ve GOG Galaxy daha kolay bir erişim için PC'deki tüm oyunlarınızı ve arkadaşlarınızı tek bir yerde topluyor. Oyunlarınızı tek bir başlatıcı üzerinden düzenlemenize, yüklemenize ve oynamanıza olanak sağlıyor.
 
Resmi olarak sadece GOG ve Xbox Live desteklense de açık kaynak topluluk entegrasyonu sayesinde Steam, Origin, Uplay, Battle.net, Epic Games Store, daha fazlası ve hatta emülatörler de destekleniyor.
 
Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GOG
MLB The Show Serisi 2021'den İtibaren Diğer Platformlara da Gelecek Ashen PS4, Switch, Steam ve GOG için Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xenferious

11.12.2019 01:53:29

0
oha mukemmel bir şeymiş bu

Rurounius

11.12.2019 01:22:00

0
Blizzard da gelecek mi acaba

Curtius

10.12.2019 17:32:09

0
quote:

Orjinalden alıntı: Babblebabble OHA, CDPR durdu durdu yine patlatmış güzel bir şey.Vallahi süper fikirmiş.Sırf bu yüzden bunu kurabilirim.Resmi olarak hepsi eklendiğinde süper olur.Diğer servislerden sadece tarayıcı ya da mobil aracılığıyla oyun alındığında GOG üzerinden yüklenmesine de izin veriyorsa şahane bir şey olur.Gereksiz launcher çöplüğünden arınmış oluruz.
Durdu durdu dediğin sanırım 1 yıldır kapalı betada zaten.

BSC Misafiri

10.12.2019 17:23:30

0
Kapalı betaya katıldım, sistem fikir olarak güzel ancak uygulama yönünden ortaya çok farklı bir işleyiş çıkmamış. Şöyle ki, sisteme farklı launcher gerektiren oyunları ekliyorsunuz ve tüm oyunlar bir arada duruyor buraya kadar gayet güzel ama oyunları başlattığınızda eğer farklı bir launcher gerekiyorsa Steam de olduğu gibi bir de o launcher açılıyor. Örneğin, Steam den Rainbow Six Siege oynayacaksınız. Oyunu başlatıyorsunuz, Steam açılıyor sonra Uplay açılıyor sonrasında oyun açılıyor. Gog Galaxy de ise bu sıranın başına Gog Galaxy yi ekleyin ve sıra aynı devam ediyor. Bu arada Steam-Uplay gibi platformları bağlamaya yarayan API resmi geliştiriciler tarafından geliştirilmiyor, geliştirme süreci open source olarak devam ediyor ve geliştiriciler herhangi bir sorun çıktığında, çalınan bilgiler, sisteme uyumsuz oyunlar vs, herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam sadece Microsoft'un Pc Xbox API si resmi geliştiriciler tarafından destekleniyordu.

Babblebabble

10.12.2019 14:07:55

0
OHA, CDPR durdu durdu yine patlatmış güzel bir şey.Vallahi süper fikirmiş.Sırf bu yüzden bunu kurabilirim.Resmi olarak hepsi eklendiğinde süper olur.Diğer servislerden sadece tarayıcı ya da mobil aracılığıyla oyun alındığında GOG üzerinden yüklenmesine de izin veriyorsa şahane bir şey olur.Gereksiz launcher çöplüğünden arınmış oluruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız