Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GDC 2015’de CRYENGINE’in Gücünün Ortaya Çıkışına Tanıklık Edin!

 
    GDC 2015’e çok az kala, bağımsız oyun geliştirici ve yayıncısı Crytek, her yıl San Francisco’da düzenlenen Game Developers Conference kapsamında yer vereceği detayları açıkladı.

   Ziyaretçiler Crytek standında CRYENGINE ile tasarlanmış yeni VR demosunu yakından inceleme ve Android sistemlerde Crytek teknolojisinin neler yapabileceğini görme imkanı bulacaklar. Bunun yanı sıra ziyaretçiler bu teknolojinin, PlayStation®4, Xbox One ve Linux platformları için geliştiricileri nasıl desteklediğini ve üst düzey çoklu platform geliştirici kiti CRYENGINE Sandbox teknolojisinin detaylarını keşfedebilecekler.

   Fuar sırasında, Crytek standında CRYENGINE lisans sahiplerinin ve Crytek çalışanlarının konuşmacı olarak yer aldığı demolar gün boyunca belli bir program dahilinde devam edecek. Bu demolar, büyük stüdyoların ve bağımsız geliştiricilerin büyüklüğü ve bütçesi ne olursa olsun ortaya çıkarabildiği etkileyici projeleri detaylı görme imkanı sunacak.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
crysis crysis 3 crytek cryengine cevat yerli electronic arts fps
Call of Duty eSpor Dünyasını Şampiyona Özel Kişiselleştirme Paketi ile Kutlayın Evolve'daki Karakterinizi Farklı Bir Konsola Aktaramıyorsunuz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gaussfire

13.2.2015 18:53:37

0
s. hawking şunu unutma konsol bi ayrıcalıktır herkeste pc var ama herkeste konsol yok pc yi savunma bende de güçlü bi pc var ama ben konsolda oyun oynamaktan daha çok zevk alıyorum

eskioyuncu

13.2.2015 15:28:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking Pc eze eze fark atmış. Ama sen de haklı sayılırsın. Diğer oyunları da işin içine katıp genel bir değerlendirme yaparsak onlara göre daha az fark var.
Yine söylüyorum tabiiki PC versiyonu minimal sekilde daha iyi fakat attigin ss'leri baktigimda,sana tavsiyem bi göz doktoruna git.Birak eze eze'yi bi farkin oldugu dahi anasilmiyor.

David Attenborough

13.2.2015 15:18:40

-2
quote:

Orijinalden alıntı: eskioyuncu

Texture farki falan yok bos yere sallayip durma ve de XO versiyonunda da soft shadow kullanilmis.Tabiiki PC de donanimin getirdigi bazi ekstra özel efektler var fakat bunlar senin dedigin gibi ucurum boyutta degil minimal boyutta.XO'i PC ile güc olarak karsilastirmak gibi bi gaflet icerisinde degilim amma velakin bu oyunda pek bir fark yok.Ha bi kazanan söyle dersen PC versiyonu derim ama az bi farkla. <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/oP0wzBM4wUg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Pc eze eze fark atmış. Ama sen de haklı sayılırsın. Diğer oyunları da işin içine katıp genel bir değerlendirme yaparsak onlara göre daha az fark var.

eskioyuncu

13.2.2015 15:09:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking Nasıl bir fark yok diyorsun? En basitinden aradaki texture, soft shadow, Hbao farkı var. Bunları görmediysen ya Microsoft sana özel bir Xbox göndermiş ya da gözlerde bir problem mevcut.
Texture farki falan yok bos yere sallayip durma ve de XO versiyonunda da soft shadow kullanilmis.Tabiiki PC de donanimin getirdigi bazi ekstra özel efektler var fakat bunlar senin dedigin gibi ucurum boyutta degil minimal boyutta.XO'i PC ile güc olarak karsilastirmak gibi bi gaflet icerisinde degilim amma velakin bu oyunda pek bir fark yok.Ha bi kazanan söyle dersen PC versiyonu derim ama az bi farkla.

David Attenborough

13.2.2015 14:59:10

-1
quote:

Orijinalden alıntı: eskioyuncu

Ben oyunu iki kere bitirdim bi kere bile performans sorunu ile karsilasmadim belkide yamalamislardir.Bu arada PC max.ayarlarla XO versiyonu arasinda pek de bi fark yok.Ha sistemin varsa SSAA acarsan o zaman eyvallah.<img src=http://img.donanimhaber.com/image/s3.gif>.Nerdenmi biliyorum oyunu PC de max.ayarlarda canli kanli gördüm!
Nasıl bir fark yok diyorsun? En basitinden aradaki texture, soft shadow, Hbao farkı var. Bunları görmediysen ya Microsoft sana özel bir Xbox göndermiş ya da gözlerde bir problem mevcut.

eskioyuncu

13.2.2015 14:16:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking
Ben oyunu iki kere bitirdim bi kere bile performans sorunu ile karsilasmadim belkide yamalamislardir.Bu arada PC max.ayarlarla XO versiyonu arasinda pek de bi fark yok.Ha sistemin varsa SSAA acarsan o zaman eyvallah..Nerdenmi biliyorum oyunu PC de max.ayarlarda canli kanli gördüm!

David Attenborough

13.2.2015 14:10:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: eskioyuncu

Ryse Son of Rome XO da CE4 ile calisiyor ve de GDC 2014,SIGGRAPH dan en iyi gercek zamanli grafik ödülünü aldi. <img src=http://static4.gamespot.com/uploads/ignore_jpg_scale_super/1525/15257558/2687917-4916985779-25455.gif> <img src=http://img.donanimhaber.com/image/s3.gif><img src=http://img.donanimhaber.com/image/s3.gif><img src=http://img.donanimhaber.com/image/s3.gif>
Evet Pc'nin yarı kalitesinde 25 fps'de çalışıyordu.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

einhander

13.2.2015 14:09:50

0
grafık motoru guclude grafık motorunu kullanan oyunlar az.

eskioyuncu

13.2.2015 14:02:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking Konsollar Cry Engine 4'ün havasını alır ancak ya da 15 fps'de oynarlar. Bknz. Cry Engine 3'lü Evolve.
Ryse Son of Rome XO da CE4 ile calisiyor ve de GDC 2014,SIGGRAPH dan en iyi gercek zamanli grafik ödülünü aldi.

softruva

13.2.2015 13:30:19

0
Lumia da bile consoldan iyi grafik var

BSC Misafiri

13.2.2015 12:52:58

-1
quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking Konsollar Cry Engine 4'ün havasını alır ancak ya da 15 fps'de oynarlar. Bknz. Cry Engine 3'lü Evolve.
Sen niye yani şimdi konsollara laf atıyorsun... batıyormu sana konsollar yani.. vallaha ben konsol sahibiyim ve çok memnunum bıktım artık pc den yok ekran kartı dertleri..yok ram dertleri... donanımda yaşanan sorunlar donanım uyumsuzlakları vallaha ps4 paşa paşa oynatıyor hayatımda hiç bir alette alamadığım oyun deneyimini ps4 te alıyorum dualshock 4 sayesinde.. alette çok hızlı çalışıyor..Kardeşim ps4 ü kullanmadan bilemezsin öyle videolarda izlemekle olmuyor işte o iş...Artık pc nin yüzüne bile bakmıyorum bu mesajıda ps4 ten yazıyorum...

SOLID SNAKE

13.2.2015 12:51:36

-1
Bsc misafiri amma boş konuştun. oyun piyasasında 10 milyon 20 milyon satan oyunlarin sayısı bellidir geri kalan aklina gelebilecek oyunlar 500 bin i geçtimi basarili ve populer sayiliyor. crysis 3, 4 milyondan fazla satti diğer ilk crysis serileri ise bundan daha fazla ryse ise de 3 milyon dan fazla satarak fazla fazla limiti aşıyor. piyasanin bilincini cod,gta ve ac gibi asiri satan oyunlarla karsilastiracak kadar gençsen diğetüm oyunlar batar gider ve basarisiz dir :) Ayrıca çıkış oyunu olan ryse in daha 4 milyon satan xbox one da 2 milon satması da büyük başarıdir. simdi ise pc de halen dijital ve kutulu satışlari devam ediyor.

David Attenborough

13.2.2015 12:38:08

-3
Konsollar Cry Engine 4'ün havasını alır ancak ya da 15 fps'de oynarlar. Bknz. Cry Engine 3'lü Evolve.

BSC Misafiri

13.2.2015 12:22:50

-3
Hala saha CryEngine gucu diyorlar. Ryse ortalamasi ve satislari ortada, Crysis 3 satislari ortada. Firma batma esigine geldi hala daha gorsellikten dem vurmak nedir? Sorunlu grafiklere ve optimizasyona sahip AC Unity 10 milyon satip firmasina para kazandiriyor ama CryEngine oyunlari daha sorunsuz olmasina ragmen satmiyorsa oturup dusunulmesi lazim! Grafik ile degil icerik ile basarili olursun eyy Crytek anla artik...

zeknoss

13.2.2015 12:08:31

+1
ülümünati gözünü nazar boncuğuna çevirmişler :D
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crysis 3
+ TAKİBE
AL
259 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız