Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GDC 2012'ye 3 Yapımcı Konuşmacı Olarak Katılıyor

Tim Schafer imzalı Stacking, XBLA'nın başarılı oyunlarından birisiydi.
 
     Mart ayının ilk haftası San Francisco'da gerçekleştirilecek olan GDC 2012 etkinliğine "Görsel Sanatlar" konu başlığı adı altında Rocksteady ve Sony, "Üretim Politikası" başlığı altında Double Fine'ı konuşmacı olarak göreceğiz.
 
    Rocksteady'den sanat yönetmeni David Hego "Batman: Arkham City - Journey form the Asylum to the City" isimli panelde, oyunu nasıl geliştirdikleri üzerine bir konuşma gerçekleştirecek. Daha sonra sahneyi Sony'den Yoshiaki Yamauchi ise Playstation Vita için yaptıkları görsel çalışmalar hakkında bir konuşma gerçekleştirecek. Double Fine ise başını Tim Schaefer'ın çektiği bir grupla panel konuşmasını tamamlayacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 gdc 2012 sony ps vita double fine batman arkham city rocksteady
Bu Haftasonu Rift'e Geri Dönün! + Yeni Güncelleme AO: Game of the Gods Şubat Ayında Yayında + Video

BSC Misafiri

21.1.2012 00:47:38

0
Bu konferansa bir Gabe Newell yakışırdı. Maksat sadece bir oyun duyurusu, vs yapmak değil. Adamın çeşitli organizasyonlarda yaptığı konuşmaları bir izleyin, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Yani bu adamdaki vizyon bende olsa muhtemelen bambaşka bir hayatım olurdu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız