Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

G2 Esports, 17.3 Milyon Dolar Yatırım Aldı

 
     Almanya merkezli elektronik spor organizasyonu G2 Esports, salı günü yaptığı açıklamada A serisi fonlama turunda 17.3 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. Forbes üzerinden yapılan açıklamada G2 Esports'un 17.3 milyon dolarlık yatırım almasının ardından elde ettiği toplam fonlama 24.6 milyon dolara yükseldi.
 
     G2 Esports kurucu ortağı ve CEO'su Carlos Rodriguez, “En büyük hedefimiz, bu milyar dolarlık şirketi makul bir zaman dilimi içinde, çabalarımızı daha iyi hale getirecek bir sahiplik grubunu bir araya getirmek olacak.” dedi.  
 
     G2 Esports, 2014 yılında eski profesyonel elektronik spor oyuncusu Ocelote tarafından kuruldu. Bu süreçte ESL’in kurucusu tarafından ortaklık sağlandı ve takım aldığı yatırımlarla kısa sürede dünyanın en değerli espor takımları arasında 8. sırada yer almayı başardı. Bu başarının ardından Carlos "ocelote" Rodríguez, Forbes'in 2019 yılı "30 Yaş Altı 30 Avrupa Spor ve Oyun Yıldızları" listesinde yer aldı. Takımın ortalama değerinin 105 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PlayStation Plus Mart 2019 Oyunları Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy 9 Nisan'da Konsollar ve PC için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Cityzens

28.2.2019 02:57:02

0
Hahaha Pengu kanto fabian johans ve digerini hatirlamadim ama izlerken bana rainbow oyununu oylesine keyiflendiriyorlar ki yemin ederim kendim oynarken konsolda “ ben demo oynuyorum “ diyorum . 1 senedir takip ediyorum pro league maclarda cok iyiler kanto pengu acimiyorlar Oyle bir aim aliyorlar ki offff tek . Ben ise konsolda adami goruyorum 2 saniye adamla kapisiyorum (bu arada en yuksek plat2 oldum) boyle anlarda zaten konsolda klavye mouse kullanan oldugu icin ve bu oyunda takim oyunu oldugu icin seviyeleri pek onemsemiyorum cunku silver adamda klavye kullaniyor. G2 herkesi dize getirdiler canadian falan da ortada gozukmuyor.su rainbow bitmesin cunku onlari izlemek cok keyifli. Gercekten hak ediyorlar. Tum american , guney amerika ve asya takimlarini her yerde yenip birinci oluyorlar. Bu sene rus takimin az daha yeniyordu ama onlarda dayanamadi

BSC Misafiri

27.2.2019 21:07:20

0
Bu G2 rainbowda tam baş belası bir takım her girdikleri turnuvayı kazanıyorlar bu yüzden izlemesi sıkıcı oluyor

Uchigatana

27.2.2019 20:26:33

0
Ocelote oyunculuğunda Xpeke’den çok tokat yese de takım sahipliği konusunda Xpeke’yi madara etti.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız