Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Futuremark: Konsollar PC Kadar Pahalı


     
 
    Konsol oyunculuğunun PC'den en avantajlı yanı piyasaya çıkan bir oyun için sistemim yeterli olur mu, benim PC'de çalışır mı derdi olmadan en az 5 yıl boyunca konsolunuzu kullanabilmenizdir.
 
     PC'de sürekli gelişen teknoloji yüzünden 2-3 yıl önce aldığınız bir sistem piyasaya yeni çıkan bir oyunu çalıştırmayabiliyor. Bunda ekran kartı yapımcılarının oyun geliştiricilerini yönlendirmesinin de etkisi var.
 
    Futuremark'a göre PC'den daha ucuz olarak görülen konsol oyunculuğu bu özelliğini kaybediyor. Yeni nesil konsolların eskimeye başladığını söyleyen Futuremark yetkilileri, Natal ve Sony'nin Arc adlı harekete duyarlı kontrol aletlerinin de bu nedenle piyasaya çıktığı söylediler.
 
    Natal ve Arc'ın da bize pek de ucuza patlamayacağı bunun da ekran kartlarına verilen ücret ile aradaki farkı kapattığını göz önüne alırsak "fiyat" konusunda Futuremark'ın hakkını vermek gerek.
 
    Bir yandan bizi HD TV almaya zorlayan konsol firmaları, bir yandan da pahalı oyunlar sayesinde konsol oyunculuğunun bir önceki nesile göre daha pahalı hale geldiği bir gerçek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Futuremark PC Xbox 360 PS3 Konsollar Fiyat
Molyneux'ün Başka Projeleri de Var Nintendo DSi XL, BSC Ofisinde!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız