Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Future Games Show Spring sunumu 23 Mart'ta yapılacak: 50'den fazla oyun!

 
 
GamesRadar+ ve PCGamer'ın ev sahipliği yapacağı Future Games Show Spring sunumu 24 Mart 01:00'de yapılacak. Etkinlik Twitch,  Facebook, YouTube ve Twitter  üzerinden izlenebilecek. Etkinlikte Final Fantasy VII Remake'te Aerith ve Cloud'u canlandıran aktörler Briana White ve Cody Christian yer alacak.
 
50'den fazla oyun hakkında yeni haberler gelecek
 
 
 
24 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Future Games Show Spring etkinliğinde PC ve VR oyunlarına odaklanılacak. 50'den fazla oyunun yer alacağı bu etkinlik içerisinde Unreal Engine tarafından desteklenen hem PC hem konsol hem de yeni VR oyun tanıtımları bulunacak.
 
Birçok yeni haberin yer alacağı etkinlikte içerik yönetmeni Daniel Dawkins çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "En heyecan verici ve yenilikçi oyunların özenle seçilmiş bir karışımını bir araya getiriyoruz. 2023'ün ilk etkinliği olacak Future Games Show Spring'te sizlere buluşmak için sabırsızlanıyoruz. 
 
Etkinlik içerisinde oynanabilir demolar, yeni oyun haberleri ve çıkış yapacak oyunlar yer alacak." Bakalım bu etkinlikte bizleri neler bekliyor olacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz canlı yayın etkinlik oyun duyuru bsc
Xbox Series S temalı ekmek kızartma makinesi geliyor Titanfall ve Apex Legends'ın yaratıcı yönetmeni Respawn'dan ayrıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Canlı Yayın Etkinliği
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız