Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FunPlus Phoenix, Corona Virüsü İle Mücadele İçin Bağışta Bulundu

 
     Çin ligi LPL takımlarından FunPlus Phoenix, Çin'de corona virüsünden etkilenenler için 2M¥ (yaklaşık 290.000$) bağış yaptı.
 
     InvenGlobal'in aktardığı habere göre League of Legends'ın son Dünya şampiyonu FunPlus Phoenix, corona virüsü ile mücadele için 2 milyon yuan bağışladı. Takımın koçları, oyuncuları ve diğer görevlileri de yapılan yardıma destek oldular. Wuhan kentine oyun sektöründen gelen tek yardım bu değil. Çin’in ünlü en büyük holdinglerinden Tencent, virüs ile ilgili destekte bulunmak için 300 milyon yuan, yani 43 milyon dolar değerinde maddi destekte bulundu. Yapılan bağışlar hastalıkla mücadelede tıbbi koruma materyalleri ve salgından en çok etkilenen şehir olan Wuhan’a direk yardım için kullanılacak. Corona virüsü nedeniyle League of Legends Çin Şampiyonluk Ligi belirsiz bir tarihe ertelendi. Kore Şampiyonluk Ligi seyirsiz başlama kararı aldı. Overwatch League karşılaşmaları ise 2 ay süreyle iptal edildi. 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
ICE Challenge 2020 Yarın Başlıyor! Beşiktaş - Mod-Z Karşılaşması Nonstop Espor Merkezi'nde Oynanacak!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız