Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Frozen Synapse iPad'e Geliyor

Rakibiniz kendi taktiğini hazırlarken siz de boş durmuyorsunuz.
 
     Geçtiğimiz Mayıs ayında çıkan Frozen Synapse, yapımcı Mode 7'nin kısıtlı olanaklarına rağmen oldukça başarılı bir taktik strateji oyunuydu. Sıra tabanlı olan oyun oldukça basit olmasına rağmen sadece oynanabilirliği ve müzikleriyle 300.000'den fazla satış elde etti (PC, Mac ve Linux için). Yapımcı firma oyunun iPad için 2012 yılında piyasada olacağını açıkladı.
 
     Oyun için özet geçecek olursam; çeşitli silahlara ve özelliklere sahip asker sınıflarından bir takım oluşturarak rakibinize karşı yıkılabilir bir haritada sırayla mücadele veriyorsunuz. Askerlerinizin hareketlerini ve rakibin olasılıklarını hesaplayarak hamlelerinize karar vermeden önce durumu simüle edebiliyor ve değişiklik yapabiliyorsunuz. Oldukça eğlenceli ve sonuna kadar stratejiye dayalı bir oynanışa sahip.
 
     Oyunun iPad sürümü için kısa bir beta test yapılacak. Fiyat ve çıkış tarihi gibi diğer detaylar önümüzdeki yıl açıklanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Frozen Synapse Mode 7 Matrix Games Strateki Sıra tabanlı Turn Based Indie Bağımsız
Gears of War 3'e Ücretsiz Harita Paketi Geliyor Angry Birds Aldı Başını Gidiyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Frozen Synapse ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız