Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

From Software: Bloodborne'da Oyuncuları Çok Fazla Cezalandırmak İstemiyoruz


    Bildiğiniz gibi Demon's Souls ve Dark Souls oyunlarında küçük bir hata sebebiyle çok ağır cezalara çarptırılabiliyordunuz. Yani küçük bir dikkatsizlik bile ölümünüze sebep olabiliyordu. Bloodborne'da ise From Software daha insaflı davranacak. Geliştiricilerin bu konudaki açıklaması şu şekilde:
 
    "Önceki oyunlarımızda bolca öldünüz ve bu oyunlarda çok sabırlı olmanız gerekiyordu; ama bu oyunda (Bloodborne) oyuncuları cezalandırma konusuna odaklanmayacağız. Biz oyuncuların sevebileceği bir oyun sunmak istiyoruz. Eğer oyuncular (geniş kitle) oyunu severse eminim biraz sabırlı olacaklardır. Oyundaki cezalandırma çok daha az olacak."
 
   Bu arada geliştiriciler oyunun kolay olabileceği konusunda endişelenmenin de yersiz olduğunu vurguluyor. Gamescom'daki demo bile zorluğu azaltılmış bir sürümmüş. Yani kolay bir oyunla da karşılaşacağımız söylenemez.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Demon's Souls 2 Demon's Souls Dark Souls Project Beast PS4 Playstation 4 RPG JRPG Korku BloodBorne Sony
Microsoft: 1080p Efsanevi, Mükemmel Çözünürlük Değil Arena of Fate'ın Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Nightmare_00

16.8.2014 17:29:40

-1
quote:

Orijinalden alıntı: qqqqrpppp tüm seriler böyle böyle kötüleşti.herkesin sevebileceği oyun yapmasın kimse artık.kendi kitlesine yönlenmeli her oyun.yoksa death space dir resident evil dır sonu hep bunlar gibi olur bu kafanın.
Hocam çok iyi özetlemişssin olayı.Bu mantıkla hareket eden firma kaybetmez , açgözlülüğe gerek yok.

qqqqrpppp

16.8.2014 12:43:14

0
tüm seriler böyle böyle kötüleşti.herkesin sevebileceği oyun yapmasın kimse artık.kendi kitlesine yönlenmeli her oyun.yoksa death space dir resident evil dır sonu hep bunlar gibi olur bu kafanın.

Castle Bravo

14.8.2014 20:02:37

-2
Soul serisi zor değil ki, amma abarttınız. Tabi, akşam işten gelince 1 saat oynanıp geçilecek bir seri de değil, ama çok zor olduğunu nereden çıkardınız? Fazla geriye gitmeye gerek yok, mesela yüksek zorlukta hiç GoW oynamadınız mı yav? Demon's Souls ve -hadi- Dark Souls 1'in altındaki her zorluk, oyuna darbe vuracaktır. From Software, her yeni oyunu öncesinde bu tarz dingil açıklamalar yaparak, yanlış yolda olduğunu gösteriyor...

BSC Misafiri

14.8.2014 18:40:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: rcpyksl Yapay zeka 0 demenin alternatif yolları
1-Çok fazla ölün istemiyoruz
2-Çok gerçekçi yapsaydık(ah keşke) oyunu oynayamazdınız
3-Baktık alınan oyunlar bitirilmiyor bizde kolaylaştırdık
4-Konsolların kapasitesi yetmiyor
3. maddede baktık oyunlar bitirilmiyor diyorsunda o senin beceriksizliğin olabilir kendi adına konuşuyorsan eğer,ayrıca oyunun zor olması tam anlamıyla hardcore olması şimdiki oyunlarla kıyaslanınca çok güzel geliyor ve bu çaresizlik insanlara sabrı öğretiyor ve o zorluktan sonra başarmanın verdiği mutluluğu veriyor. birde bu açıdan düşünebilirsin eğer yazdıkların tam anlamıyla bu zorluğu eleştirme amaçlıysa

stun

14.8.2014 18:14:23

0
en az dark souls 2 kadar zor olsunda.. bu oyunu güzel yapan zaten zorluğu bir şey başardıysanız oyun zor diye başardınız zaten

veterangamer

14.8.2014 16:27:04

0
Gayet sevindirici bir adim. zaten bonfire sayisinin arttirilmasi vede fast travelin oyunun basindan itibaren gecerli olmasiyla dark souls 2 oyuncu dostu olmayi basarmisti. Ah birde from soft oyunlarinda adam gibi odullendirme sistemi olsa hersey mukemmel olacak..

Fingolfin.

14.8.2014 15:55:30

0
Bu serinin bence tadı çok zor olmasıydı, biraz basitleştirilmesi belki iyi gelebilir ama sürekli ölmek ve bölümü geçmek için hırs falan yapmak bence oyuna zevkini veren bir durumdu.Ayrıca oyun boyunca heyecan hiç bitmiyordu, çünkü gerçekten en ufak hatanda ölüyordun.

rcpyksl

14.8.2014 15:41:25

-1
Yapay zeka 0 demenin alternatif yolları 1-Çok fazla ölün istemiyoruz 2-Çok gerçekçi yapsaydık(ah keşke) oyunu oynayamazdınız 3-Baktık alınan oyunlar bitirilmiyor bizde kolaylaştırdık 4-Konsolların kapasitesi yetmiyor

EmuMaster

14.8.2014 15:13:50

0
Umarım bu daha kolay olacağı anlamına gelmezki içten içe bu konuda şüphe duymuyor değilim. Arkadaşın dediği gibi demons souls zordu ama en çok keyif veren oyunlardan biriydi.Zaten oyunda kendine bağlayan şeylerden biri ne kadar ölürsen öl hırs edip geçince aldığın zevk paha biçilemez.

lostrock

14.8.2014 14:55:38

0
kolay olmasın ama saçmada olmasın dark souls 1 i hilelerle bitiriyodu herkes 50 saat sonraki itemi koşup kaçarak bulup alıp öle oynuyodu:) dark souls 2 de düzeltme oldu ve oyun daha fazla kişiye hitap etti ama biraz daha kısılırsa zorluk tadından yenmez olur tabi sıradan action olmasında

Nightmare_00

14.8.2014 13:58:12

0
Demons Souls zorluğunda olmalı bence , zoru başarınca verilecek itemlar oldukça cazip olsun , bu ceza-ödül sistemi olsun..
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bloodborne
+ TAKİBE
AL
26 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız