Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forza 4'e İlk Yapımcı Günlüğü

Oyunun en önemli özelliklerinden birisi de Kinect desteği.

     Xbox Live'ın en çok oynanan yarış oyunu Forza serisinin yeni oyunu Forza Motorsports 4 bildiğiniz gibi uzun süredir yapım aşamasında. Çıkış tarihi yaklaştıkça oyun hakkında yeni medyalar da gelmeye başladı. Bugün yayınlanan videoda ise Forza 4'ün yapım aşamasından görüntülere yer verilmiş.
 
     "Behind the Scene" serisinin bu ilk bölümünde oyundaki Bernese Alps pistinin nasıl yapıldığına dair bilgilerin verildiğini görüyoruz. Bu pisti tasarlamak için isviçre'deki Alp Dağları'na giden ekip burada birçok fotoğraf çekip, keşif yapmışlar. Bu tanıtım videosunda da bu geziden birçok görüntüye yer verildiğini görüyoruz.
 
     Turn 10 ekibinden önemli isimlerinde konuştuğu bu videoda denge ve hız gibi değerleri gerçeğe yakın tutmak için aylarca test yaptıklarından ve Bernese Alps pistinin çok özel bir pist olduğundan bahsedilmiş. Birçok noktanın gezildiği İsviçre'de ayrıca pistteki dinamik değişikliği de gerçeğine uygun olarak tasarlandığını görüyoruz.
 
     Kamera arkası videolarının devamı ise ilerleyen günlerde yayınlanacak. Ekim ayında çıkacak olan Forza 4'ün Behind the Scene serisinin ilk bölümünü aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Forza Turn 10 Xbox 360 Yarış Racing Microsoft
Smite: The Game İçin İlk Ekran Görüntüleri Geldi Black Ops ve MW 2 Satışlarındaki Son Durum
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackBeasT

5.8.2011 05:41:00

-1
Yol açın yarış oyunların kralı geri döndü Forza 4

clubberkay

5.8.2011 00:01:24

0
doku ve efect ler süper.

MGEDK

4.8.2011 21:39:20

0
Bernese Alps mi... Ya onu geçin bize Fujimi Kaido gösteriiin!!! :D Xbox ım olmasa da güzel oyunlara her zaman kapımız açıktır :) Tek sorun fizikler... Umarım güzelleştirmeye gitmişlerdir, Forza 3 çok yapay bir oyundu ama grafikler güzel... Forza serisi hep güzel görünmüştür zaten

mratt

4.8.2011 20:05:21

0
Oyun gerçekten çok iyi geliyor, yeni replay açıları aracın üzerine yansıyan ışıklandırmalar, çevresel grafikler herşey çok iyi. Birde şu gece yarışları açıklığa kavuşsa güzel olacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forza Motorsport 4
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız