Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fortnite’ın Anlık Oyuncu Sayısı 10 Milyonu Aştı

 
Epic Games’in tüm dünyada 200 milyondan fazla oyuncusu bulunan oyunu Fortnite, kırılması güç bir rekora daha imza attı. 2 Şubat günü oyun içinde düzenlenen sanal konser sırasında aynı anda 10,7 milyon kişi oyunu oynadı.
 
Şubat Ayında 2 Büyük Başarı
 
Popülerliğini yitirmek bir yana git gide artıran Fortnite, yılın en kısa ayına çok büyük iki başarı sığdırmayı başardı. 2 Şubat’ta 10,7 milyon ile ulaşılan oyun tarihinin en yüksek anlık oyuncu sayısına ek olarak 16 Şubat Cumartesi günü aynı anda tam 7,6 milyon oyuncu Fortnite oynadı.

Bu sayı herhangi bir oyun içi etkinlik olmaksızın elde edilen en yüksek oyuncu sayısı olma özelliğini taşıyor. Kasım 2018’de toplam oyuncu sayısının 200 milyonu aştığı duyurulan Fortnite, "oyun dünyasının en çok izlenen oyunu" ve "aynı anda en fazla kişinin izlediği oyun yayını" rekorlarının da sahibi.
 
Geliştiriciler Oyuncuların Sorularını Yanıtlıyor
 
Oyuncuların isteklerine kulak vermesiyle ve zaman zaman oyuncuların arzu ettiği şeyleri oyuna eklemesiyle ünlü olan Fortnite geliştiricileri, bu akşam Reddit’teki Fortnite başlığı altında oyunculardan gelen soruları yanıtlayacaklar. Türkiye saati ile saat 21.00’da başlayacak soru-cevap etkinliği için reddit.com/r/FortNiteBR/ adresini ziyaret edin.

PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Android ve iOS platformlarında ücretsiz olarak oynanabilen Fortnite hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.epicgames.com/fortnite/tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
epic games cliff bleszinski fortnite unreal engine 4 pc
Intel Extreme Masters Katowice 2019 Major Turnuvasının 2. Günü Tamamlandı Halo TV Dizisini Otto Bathurst Yönetecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Manhunt Three

22.2.2019 15:50:32

+1
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Önce moba, şimdi battle royale. Hep mi sevmediğim oyun türleri popüler olur arkadaş?</blockquote> Bende sevmiyorum sevmiyorum. Bu arada Anthem fena patladı. Gamespot 6/10 IGN US 6,5/10 vermiş. Oyunun metatric yerlerde sürünüyor.
Daha ilk tanıtımdan belliydi. Oyunda içerik yok içerik.

mehmetalpertr

22.2.2019 15:25:11

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Önce moba, şimdi battle royale. Hep mi sevmediğim oyun türleri popüler olur arkadaş?
Bende sevmiyorum sevmiyorum. Bu arada Anthem fena patladı. Gamespot 6/10 IGN US 6,5/10 vermiş. Oyunun metatric yerlerde sürünüyor.

BSC Misafiri

22.2.2019 14:08:02

+1
Önce moba, şimdi battle royale. Hep mi sevmediğim oyun türleri popüler olur arkadaş?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fortnite
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız