Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forspoken için Oyunun Dünyasına Bakış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Bir süredir geliştirilen açık dünya aksiyon macera oyunu Forspoken için yeni fragmanlar yayınlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta oyunun büyü sistemini gösteren bir fragman yayınlandı şimdi ise oyunun dünyasını bizlere sunan yeni bir video sunuldu. Yayıncı Square Enix ve geliştirici Luminous Productions tarafından oyunculara sunulacak bu yapımda bizlere geniş bir dünya sunulacak.
 
Geniş bir açık dünya 
 
 
 
Oyunda Athia olarak geçen bu dünya oyunculara geniş bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Oyunun bu devasa dünyasında çeşitli maceralar, tehlikeler ve değerli taşlar bekliyor. Bu değerli taşlar ana karakter Frey için çok önem arz ediyor. Bunlar sayesinde güçlenebiliyor ve kötülerin eline geçen güçleri yok etme yolunda büyük yardım sağlıyor. 
 
Oyunun dünyasında su geçitleri, gizli bölgeler, tepelik yerler, bulmacalar, çeşitli anıtlar, yıkık dökük harabeler ve daha fazlası yer alıyor. Buraları keşfetmek ve sırlarını açığa çıkarmak tamamen bize kalıyor.
 
Sihir ve büyünün savaş sisteminin temelini oluşturduğu Forspoken'da oyuncular çok sayıda yeteneğin kilidini açabiliyor ve düşmanlara karşı bu büyüleri uygulayabiliyor. Forspoken'da kullanacağımız büyü enerjisi geometrik desenlerle tasvir ediliyor. Bu da estetik açıdan daha iyi bir görsellik oluşturuyor. 
 
Forspoken ne zaman çıkış yapacak? 
 
Forspoken, 24 Ocak 2023'te PlayStation 5 ve Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak.  
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye square enix pc ps5
Pet Simülasyon Oyunu Wobbledogs, 17 Kasım'da Switch'e Geliyor Steelrising için Yeni DLC Yayınlandı: Cagliostro’s Secrets

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forspoken
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız