Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forsaken World: Mount Savaşları Geliyor!

Bineklerin güzel görünmesi ise cabası! :)

      Forsaken World takımı yayınladıkları geliştirici bloglarında yeni savaş şekilleri olacak olan "mount combat" le ilgili bilgi verdiler.
 
       Mount Combat yani üzerinde gezebildiğiniz değişik mountlar ile savaşabileceğiniz bir sistem olacak. Ancak elinizin altında olan her binekle bunu yapamayacaksınız,  dövüşmek amacıyla kullanılmayan binekler için geliştirici lisanslar satışa sunulacak. Bunlara da vendor pointlerinizi harcayarak elde ulaşabileceksiniz. Bu sistemle bineğinizi geliştirebilirsiniz ve bunun için belirli bir limit konulmayacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Perfect World Entertainment PC MMORPG F2P
Renegade Ops İçin Ön Sipariş Açıldı + Yeni Video Runes of Magic: Güncelleme ve Coloweave Festivali

Guest-BB2CECC18

26.7.2011 15:59:06

0
"Bineklerin güzel görünmesi ise cabası! :)" Binekler ve saldırı hayvanları gerçekten çok güzel tasarlanmış ve çeşitlilik sayısı çok fazla.Binek üstünde savaşmak nasıl olacak çok merak ediyorum.Binek üstündeyken şuanki mevcut skilleri vurmak saçma olur.Ya basit atak ile vuruş yapacağız ya da binek üstündeyken skillerin vuruş şeklini değiştirecekler. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forsaken World
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız