Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

For Honor 15 Milyon Oyuncuya Ulaştı

 
Ubisoft, For Honor'ın dünya genelinde 15 milyondan fazla oyuncu tarafından oynadığını duyurdu.

For Honor Şubat 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapmıştı ve çıkışından bu yana içerik desteği almaya devam etti.

Yeni genişleme paketi de yolda. Marching Fire 16 Ekim'de çıkacak. Tanıtım yazısı şu şekilde:
 

Wu Lin Hizbi geliyor! 4 yeni kahramana (Tiandi, Shaolin, Jiang Jun ve Nuxia) anında erişim sağlayarak dünyanı genişlet. Ayrıca, solo veya bir arkadaşınla koop olarak oynanabilen sonsuz bir PvE deneyimi sunan yeni Arcade Modunda oynayarak kahramanını yükselt. Hemen ön sipariş ver ve Wu Lin Elit Paketine de sahip ol. İçeriğinde, anında erişim kazanabileceğin, toplam 28.000 Çelik değerinde bir Elit Kıyafet ve bir Aksesuar bulunuyor. 4. Hizip olan ve Uzak Doğu'dan 4 kahramanın bulunduğu Wu Lin Hizbine anında erişim kazan. Tiandi olarak Ashfeld'i fethet, Jiang Jun olarak muazzam guandaonun gücünü göster, Nuxia olarak çengel kılıçta ustalığını sergile ve cevval Shaolin olarak rakiplerine diz çöktür. Marching Fire ile ayrıca önemli grafik geliştirmeler ve yeni PvP Breach Modu da geliyor.

 
16 Ekim'de ayrıca ücretsiz bir güncelleme yayınlanacak ve oyuncular genişleme paketini satın almadan da breach moduna, güncellenmiş bir kullanıcı arayüzüne ve yeni bir diyalog sistemine erişebilecek. Erken erişim periyodu bittikten sonra oyuncular oyun içi para ile 4 yeni kahramanın kilidini açabilecek.

Ubisoft tarafından belirtilene göre, Marching Fire For Honor'ın en büyük güncellemesi olacak.
 
Marching Fire fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
For Honor Ubisoft PC PS4 Xbox One
PlayStation Store Eylül 2018 En Çok Satanlar Project Boundary için 13 Dakikalık Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Watton1

13.10.2018 15:46:00

0
Bu oyunun başarısı size niye bu kadar batmış anlamadım :D enişteniz ubisofta rakip şirketni kurdu te allahım ya :D

BSC Misafiri

12.10.2018 16:55:23

0
DayZ bedava dağıtılsın bunu geçmezse ben bir şey bilmiyorum. Bak DayZ diyorum :D

BSC Misafiri

11.10.2018 21:56:08

0
Steam ve Uplay kütüphanelerimde duruyor, ücretsiz dağıtıldığında kapmıştım. Oynamayı düşünsem de sadece hikayesini oynayıp, Online'da da birkaç oyun oynayıp çıkmayı düşünüyorum.

Cemlat

11.10.2018 17:47:52

0
Büyük potansiyeli olan oyun tamamen bağlantı sorunları nedeniyle çöp oldu. İlk başta o kadar perişan hale düşüncede sağa sola bedava dağıtıp numarayı şişiriyolar anca. Daha oyunun açılışında dahi oyuna giriyon sw kapanıyo, oyuna giriyon sw kapanıyo, adamı yenmeye başlıyon adam çıkıyo gene çöp, tam oyuna gircen bi bakıyon 2 botla giriyosun oyuna. Tam bi rezaletti.

Oguz_Cole

11.10.2018 17:10:28

+2
Bedava dağıttılar pc de xbox tada geçenlerde gold ile verildi normal bu kadar oyuncu olması ama çoğu benim bir iki kere girip bir daha yüzüne bakmamıştır.

BSC Misafiri

11.10.2018 17:06:06

+2
Çoğunluğunun az sürede oynayıp bıraktığını, steamde ve uplayde ayrı ayrı olmak üzere bedava dağıtıldığını hesaba katarsak şişirilmiş bir rakam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
For Honor
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız