Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Focus Home Interactive ile Dontnod Entertainment Yeni Bir Proje için Ortaklıklarını Yeniledi

 
Yayıncı Focus Home Interactive ile geliştirici Dontnod Entertainment yeni bir proje için ortaklıklarını yenilediklerini duyurdu. Belirtilene göre "Focus ve Dontnod tarihinin en iddialı projelerinden biri" olacak.

Şirketlerin ilk ortak çalışması Vampyr Haziran 2018'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıktı ve çıkışından bu yana bir milyon adetten fazla satmayı başardı. Switch versiyonu da doğrulandı fakat çıkış tarihi henüz belli değil.
 
Focus Home Interactive COO John Bert: "Ustaca hikaye anlatımları ve sanatsal yönden zengin evrenler yaratmak konusunda yeteneklerini kanıtlamış olan Dontnod'daki ekiple maceraya devam edecek olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Focus ve Dontnod tarihinin en iddialı projelerinden biri olması amaçlanan bu yeni projede stüdyonun yeteneğini bir kez daha ortaya çıkaracağına imkan sağladığımız için gurur duyuyoruz."
 
Dontnod Entertainment CEO Oskar Guilbert: "Focus Home Interactive ile olan başarılı ilişkimizi güçlendirecek olmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz. Kanıtlanmış ve etkili pazarlama yöntemleri, yeni dijital dağıtım kanallarını ele alma yetenekleri, deneyimli ekipleri ve editoryal vizyonumuza yakın olmaları Focus'u yeni oyunumuz için ideal bir ortak yapıyor. Vampyr büyük bir başarı yakaladı ve bu ortaklığı bu heyecan verici yeni proje ile geliştirmek için çok mutluyuz." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Starpoint Gemini 3 için İlk Oynanış Fragmanı Yayınlandı DOOM'un İkonik Silahı BFG 9000 Rage 2'de Kullanılabilir Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Manhunt Three

10.4.2019 19:53:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri vampyr 2
İnşallah çıkarda doya doya iyi bir vampir oyunu oynarız.

BSC Misafiri

10.4.2019 16:05:45

+1
vampyr 2

Settlers

10.4.2019 12:43:00

0
Yeni bir Remember Me gelse.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız