Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Focus Home Interactive Yeni Oyunlarını Önümüzdeki Hafta Duyuracak

 
   Video oyun dağıtımcısı Focus Home Interactive önümüzdeki hafta yeni oyunlar duyuracağını ve daha önce duyurduğu oyunların tanıtımını yapacağını açıkladı. “What’s Next for Focus” basın etkinliği 7 - 8 Şubat tarihleri arasında Paris'te gerçekleşecek.
 
   Ayrıca Focus Home Interactive bazı oyunlarının satış miktarını paylaştı ve gelecek planları hakkında konuştu.
 
   Farming Simulator

   Farming Simulator'ın 19. versiyonu geliştirme aşamasında ve "hayranları tarafından beklenen önemli yeni özellikler ve piyasadaki en iyi oyunlar seviyesinde görseller sunacak yeni bir oyun motoru" vaat ediyor.
 
   Spintires: MudRunner

   Spintires: MudRunner ilk iki ayında 500,000'den fazla kopya sattı. MudRunners USA genişlemesi önümüzdeki aylarda çıkacak.
 
   The Surge

   Aralık sonu itibariyle, The Surge 500,000 kopya satmaya yaklaştı ve bu satış miktarı da The Surge'ü şirket için bu yılın en büyük başarılarından biri haline getirdi. Focus Home Interactive The Surge'ün geliştiricisi Deck13 Interactive ile birlikte çalıştığı başka bir proje daha olduğunu ve yakın zamanda tanıtılacağını da ekledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Warcraft: Battle for Azeroth PC Sistem Gereksinimleri Spec Ops: The Line ve The Darkness II Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine Eklendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız