Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Five Nights at Freddy's Serisinin Yeni Üyesi Bir RPG Oyunu!


       Başarılı olduğu kadar büyük bir kesim tarafından eleştiriye maruz kalan Five Nights at Freddy’s serisinin yapımcısı Scott Cawthon, beklenmedik bir duyuruyla karşımıza çıkıyor.
   
      Yapımcı Five Nights at Freddy's evreninde geçecek yeni bir RPG oyunu geliştirdiğini ve bu oyunun korku türünde olmayacağını duyurdu. Five Nights at Freddy’s World adını alan bu yeni yapım hakkında Cawthon şu sözlere yer veriyor: "Five Nights at Freddy’s 5'in olmayacağını söylemem benim için çok önemli. Hikaye tamamlandı. Cadılar bayramı güncellemesi veya yeni oyun bu hikayenin üzerine bir şeyler katmayacak. Karakterleri yeni ve eğlenceli bir yolla kullanmak istedim çünkü bu karakterler benim canım ciğerim. Aynı zamanda uzun süredir üzerinde çalışmadığım bir oyun türü üzerinde çalışacağım için çok heyecanlıyım."
 
        Peki bu Five Nights at Freddy's RPG oyunu nasıl bir oynanış sunacak? Yapımcı oyun hakkında "Oyuncular withered, toy, phantom ve nightmare versiyonları dahil olmak üzere FNaF'nin geniş karakter seçenekleri arasından karakterler seçip ekibini oluşturacak." açıklmasını dile getirdi. 
 
      Henüz bir çıkış tarihi verilmeyen yapımın demosu cadılar bayramı döneminde yani Kasım ayında paylaşılacakmış. Bu RPG projesinin Android, iOS ve PC'ye geldiğini belirtelim. Geliştiricinin önceki oyunlarının beklenilen çıkış tarihinden çok daha önce çıktığını göz önüne alırsak Five Nights at Freddy's World'ün bir sürpriz yapıp erkenden çıkma ihtimali olduğunu söyleyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com Five Nights at Freddy's World Five Nights at Freddy's Scoot Cawthon PC iOS Android mobil RPG bağımsız indie
Counter Strike: Global Offensive'ın Yeni Güncellemesi Oyunun En Büyük Sorununu Çözüyor Rockstar, Twitter Hesabı Üzerinden BBC'nin GTA Belgeselini Bombaladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Five Nights at Freddy's World
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız