Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Firefox, Farmville Yüzünden Güncellenmiş!

We All Had To Update Firefox Because Of  Farmville Users

 
    Haftasonu benim gibi Firefox kullanıcısıysanız bir güncelleme dikkatinizi çekmiştir. Bunun Mozilla'nın rutin güncellemelerinden biri olduğunu sanmıştım, meğerse durumun boyutu çok farklıymış. Dünyadaki onbinlerce Firefox kullanıcısının web tarayıcıları bir Facebook oyunu olan Farmville yüzünden güncellenmek zorunda kalmış. 
 
    Firefox'dan Farmville oynayan saygıdeğer Facebook kullanıcıları tarayıcıdan kaynaklanan bir sorun yüzünden oyunlarında hata ile karşılaştıklarını Mozilla'ya defalarca şikayet ediyorlar ve neticesinde Farmville oynamayan oyuncularda tarayıcılarını güncellemek zorunda kalıyorlar. Bunun neresi ilginç diye soracak olursanız, sadece bir online oyun yüzünden tarayıcıyı update eden ilk firma böylelikle Mozilla olmuş oldu, eğer buna benzer unuttuğum başka bir olay varsa birileri lütfen hafızamı tazelesin.
 
    Farmville sebze ve meyve üretimi sağlayarak tüm dünyanın karnını tok tutan yegane bir oyun olduğu için Mozilla'nın bunu yapması gerekiyordu, alkışlar Mozilla'ya...
 
 
Kaynak, Gamasutra

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Firefox Mozilla Farmville update güncelleme
Greenberg'den Milo&Kate Konusunda Geri Adım İngiliz ShopTo'da Kinect £129.99'a Satılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Frostmourne Hungers

1.7.2010 01:42:07

0
Hakkaten ne çileydi o güncelleme öyle, yaklaşık 3 ila 4 arası saniyemi aldı ...

Ersin ÇAKI

1.7.2010 01:34:56

0
Mozillanın bu açığına laf atacağınıza İE'nin 5,6,7,8 versiyonlarına laf atın. PNG uzantılı bir resimi transparan gösteremeyecek kadar aciz bir tarayıcı şu İnternet Explore (İE)...

akabeyss

30.6.2010 22:10:10

0
ortada bi sorun varmış çözmüşler. bir oyun için olsun olmasın adamlar kullanıcılarını mutlu etmek istemiş ve güncelleme hazırlamışlar. bunda kızacak ne var?

BSC Misafiri

30.6.2010 14:17:39

0
bence güzel bişey yapmışlar. kullanıcılarını mutlu etmek istiyen bir firma var karşımızda. ha sen oynuyomusun derseniz farmville hayır derim. ama doğru iş yapmış mozilla.

sehlor

30.6.2010 14:05:44

0
Bunda ne var çözebilmiş değilim, eğer tarayıcıda bir sorun varsa, bu farmville olsun başka bir flash uygulaması olsun sorun var demektir, çözülmesi için güncelleme yayınlamakda gayet doğal bir harekettir.

Wolfbastion

30.6.2010 13:55:37

0
böle düşünürseniz tabiki yanlış fakat bi oyun yüzündende olsa çöküyosa bi sorun vardır e bu sorunun çözülmeside şarttır?

prenscan

30.6.2010 13:52:41

0
Harbiden bi oyun için yapılcak seymi bu ayıp..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız