Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fire Emblem: Three Houses 26 Temmuz'da Çıkacak

 
Yayıncı Nintendo ve geliştirici Intelligent Systems Fire Emblem: Three Houses'ın 26 Temmuz'da Switch için çıkış yapacağını duyurdu.

Standart sürüme ek olarak, “Seasons of Warfare Edition” oyunun bir adet kopyasını, SteelBook, soundtrack CD'si, 2020 takvimi ve sanat kitabı içerecek.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Yeni bir hikaye ve karakterler içeren yepyeni Fire Amblem oyunu Nintendo Switch sistemine geliyor.

Oyun dini örgüt Church of Seiros'un topraklar ve insanlar üzerinde büyük bir güç yarattığı Fodlan'da geçmektedir.  

Ana karakter olarak, oyuncu sadece savaş alanında savaşmakla kalmamalı, aynı zamanda karakterleri özgürce hareket ettirip ilişkiler kurabilmek ve bazı bölümlerde bilgi toplamak için diğer karakterlerle etkileşime de girmelidir. Bu sıra tabanlı taktiksel rol yapma oyunu savaşa yeni stratejik özellikler getirecek. Bu yepyeni Fire Amblem oyununda hayatta kalmak ve fethetmek için tüm gerekenlere sahip misiniz?

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Square Enix ve Tokyo RPG Factory Aksiyon RPG Oninaki'yi PS4, Switch ve PC için Duyurdu Assassin’s Creed III Remastered, Hellblade: Senua’s Sacrifice ve Unravel Two Switch'e Geliyor

Adol125

15.2.2019 23:15:25

0
Bizde pek bilinmez ama çok sağlam seridir. Girişmek isteyen olursa gba daki blazing sword, gamecubedeki path of radiance veya 3ds deki awakening ile seriye başlayabilir. İlk 6 oyunu es geçin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız