Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Finding Paradise iOS ve Android'e Geliyor

 
 
Yayıncı XD Network ve geliştirici Freebird Games'in To the Moon and A Bird Story'nin devamı niteliğinde olan Finding Paradise'ı iOS ve Android için yayınlayacağını duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı. Şu an TapTap üzerinden ön kayıt yapılabilir.
 
Finding Paradise ilk olarak Aralık 2017'de Steam, GOG ve Humble Store aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü. Aralık 2020'de 2021 baharında bir Switch sürümü duyuruldu ancak henüz piyasaya çıkış yapmadı. 
 
Oyun hakkında
 
Dr. Rosalene ve Dr. Watts tuhaf bir işe sahiptiler: İnsanlara yaşamlarına en baştan başlamak için bir şans daha veriyorlardı... Fakat yalnızca hastalarının kafalarında.

Hastaların durumlarının ciddiyeti sebebiyle, onlar için kurguladıkları yeni yaşamları, son nefeslerini vermeden önce hatırladıkları son şey olur. Böylece, yaptıkları işlem sadece ölüm döşeğinde olan insanların yaşamlarında yapmayı diledikleri fakat yapamadıkları şeyler için uygulanır.

Finding Paradise, To the Moon serisinin ikinci bölümüdür. Bu bölümde Doktorlar, yeni hastaları olan Colin'in hayatını izleyip onun ortadan ikiye bölünmüş hayatını çözmeye çalışırken doğaya aykırı bir dileğinide yerine getirmeye çalışırlar.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu hikaye macera gizem
Wobbly Life Oyunu Xbox One ve Xbox Series X|S'e Geldi Shin Megami Tensei V için Fuu-Ki Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız