Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy'cilerin En Önem Verdiği Özellikler


    Final Fantasy serisi 25. yıldönümündeyken seri hakkında oyunseverler için çeşitli sürpriz planları yapılıyor ve hayranların nabızları bazı anketlerle tutuluyor.
 
    Final Fantasy hakkında yapılan son anketlerden birine tam 6,737 oyunsever katıldı. Bu katılımcılardan 1,076'sının son 6 ay içinde bir Final Fantasy oyunu oynadığı bildirildi. Oyunu oynayanların 354'ü seri hakkındaki deneyimleri hakkında detaylı görüş bildirdi.
 
    Görüş bildirenlerin %45'ine göre bir Final Fantasy'yi diğer oyunlara göre özgün kılan en büyük yön "hikayedenin sürükleyiciliği". "Keşif ve araştırma kısmı" ise %35 ile ikinci sırada geliyor. Üçüncü olarak ise "kahraman olmak" %27 ile görülüyor.
 
    Ankete göre Final Fantasy oyuncularının %65'i erkek ve oynayanların yarısı 19 yaşının altında. Ayrıca ankette Final Fantasy hayranlarının favori platformu olarak Playstation markası görülmekte. Aşağıdan anket ile ilgili diğer detaylara göz atabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twitter Final Fantasy XIII-2 anket Final Fantasy 13-2 Square Enix JRPG PS3 Xbox 360
Silent Hill: Downpour'dan Oynanış Videosu Game Informer Mart Sayısından Puanlamalar Geldi

shokkul

13.2.2012 00:50:28

+1
Bugün FF XIII yi bitirdim. Hoştu güzeldi ama önceki final fantasylerin yanına bile yaklaşamaz. FF IX daki gibi özgün karakterler mükemmel hikaye şahane müzikler olmalı. En önemlisi "köklerine geri dönmeliler."
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII-2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız