Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy X & X-2'den Yeni Bilgiler

 
    Klasik J-RPG severlerin çıkmasını dört gözle beklediği Final Fantasy X - X-2 HD Remaster'dan yepyeni bilgiler gün yüzüne çıktı. Alınan bilgilere göre zaten kendi hâliyle enfes bir şarkı listesine sahip olan yapımdaki parçalar yeniden düzenleniyor ve toplamda 60 parçanın Final Fantasy X'te yenilenmiş halleriyle yer alacağı belirtiliyor. Final Fantasy X-2 için de aynı uygulamanın olup olmayacağı bilinmiyor. Ayrıca klasik PS2 parçalarını dinleyebilme opsiyonunun olup olmayacağı da...
 
    Ünlü besteci Masashi Hamauzu tarafından yeniden düzenlenen bu parçalara ek olarak Square Enix FF X ve X-2'de Trophy desteğinin yer alacağını açıkladı. Hem PS3 hem de Vita versiyonlarında olacak Trophy desteğine bir ufak not da düşüldü; "Platinum Trophy'yi alabilmek inanılmaz zor olacak"
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy Square Enix JRPG Vita PS3 RPG yeni bilgiler jrpg parça
Sony, Oyun Bölümünden 1.2 Milyar $ Kazandı Kojima, Metal Gear Solid 5'te Boy mu Gösterecek?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

big daddy kunteper

1.8.2013 23:11:36

0
bende büyük FF hayranıyım ama X ve VII'cilerin aksine benim favorim VIII. o oyunun bende yeri çok ayrı. oynadığım dönem çok kaptırmıştım. oyundaki karakterler aileden biri gibi olmuştu. birde FF XIII'ten tiksiniyorum. hala bitirmedim ilk oyunu.

Auron4100

1.8.2013 19:24:27

+1
Oynamak istediğim vakit hala PS2 yi kutusundan çıkartıp oynadığım bi efsane. Şarkılar çok güzel dostum . Benimde tüğlerimi diken diken edebiliyor.

Sulu Çor Kağan

1.8.2013 15:48:00

+1
Anlaşılan gelmiş geçmiş en iyi sıra tabanlı J-RPG oyunu(FFX) yine satış rekorları kıracak.(Kimileri için FF7'dir, saygı duyuyorum.) Sırf bunun için PS3 bile alabilirim.

GoldPunch

1.8.2013 13:04:29

+3
Suteki Da Ne ve Zanarkand müziği her zaman tüylerimi diken diken etmiştir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy X/X-2 HD Remaster ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız