Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XV'in Yönetmeni: "Bir The Legend of Zelda Oyunu Yapmak İsterdim"


      The Legend of Zelda serisi her oyunuyla bizleri bambaşka dünyalara götürmüş ve unutulmaz maceralara çıkarmıştır. Peki Final Fantasy serisinin önemli isimlerinden birisi tarafından tasarlanan bir The Legend of Zelda oyunu nasıl olurdu dersiniz?
 
      Final Fantasy XV'in yönetmeni olan Hajime Tabata, bir dergi tarafından yöneltilen "Hangi oyun serisi üzerinde çalışmak isterdiniz?" sorusuna "The Legend of Zelda serisi. Nedenini kendim bile bilmiyorum ama yeterli teknoloji ve Final Fantasy XV'i yapmanın getirdiği tecrübeyle bir Zelda oyunu yapmak istiyorum." cevabını verdi.
 
       Tabii ki böyle bir durumun olma ihtimali pek de yüksek değil. Nintendo Wii U'ya özel olarak geliştirilen ve bazı kaynaklar tarafından Nintendo NX'in çıkış oyunu olabileceği söylenilen yeni The Legend of Zelda oyununun 2016  yılına ertelendiğini hatırlatalım. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com The Legend of Zelda Wind Waker Wii U Macera Link Prenses Zelda Açık Dünya Open World
Halo 5: Guardians Karakterleri Minecraft'ı İstila Ediyor The Stanley Parable Yapımcısının Yeni Oyunu Hakkında İpucları Gelmeye Başladı

Fingolfin.

20.10.2015 08:49:55

0
Sen önce bir ff xv'i düzgün çıkarda, diğerlerini sonra düşünürsün. Umarım battle sistemi demodakinden daha iyi olur bu arada, bekliyoruz bakalım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız