Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XV Özel Program Yayını 8 Kasım'da Düzenlenecek

 
Square Enix, 8 Kasım'da "Final Fantasy XV Özel Program" yayını düzenleyeceğini duyurdu. Türkiye saati ile 07:00'da başlayacak yayın dünya çapındaki izleyicilere yönelik önceden kaydedilmiş, altyazılı bir video olacak ve YouTube üzerinden izlenebilecek.
 
Yayında Final Fantasy XV ile ilgili en son haberler paylaşılacak ve oyunun ikinci yıldönümü kutlanacak.
 
Square Enix, Nisan 2018'de Final Fantasy XV için dört adet hikaye indirilebilir içeriği duyurmuştu ve o zamandan bu yana bir bilgi paylaşılamadı. Muhtemelen bu yayında indirilebilir içerikler hakkında daha fazla şey duyacağız. İndirilebilir içeriklerin ilk detayları ve çıkış aralıkları şu şekilde:
 

Episode I: Ardyn “The Conflict of the Sage” (Kış 2019): Bu hikaye Ardyn'in mücadelelerini canlandırıyor. 2000 yıldan uzun bir süredir Lucis'e yöneltilen öfkeye ve Astrallerle olan çatışmalarına tanık olun.
 
Episode Side Story: Aranea “The Beginning of the End” (İlkbahar 2019): Niflheim’ın bakış açısıyla tasvir edilen Starscourge hakkında bir yan hikaye. İmparatorluğun son günü Aranea’nın en kötü günü olur.
 
Episode II: Lunafreya “The Choice of Freedom” (İlkbahar 2019): Bu hikaye Luna’nın kaderi hakkındadır, ki ölüm bile onu özgürleştiremez. Sevdiği birini kurtarmak için verdiği savaş Lucian King'in kaderini tersine çevirdi.
 
Episode III: Noctis “The Final Strike” (İlkbahar 2019): Astraller ile yolların ayrılmasıyla, Noctis tüm halkı için ideal geleceği elde etmek için son savaşına başladı.
 
Final Fantasy XV PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu final fantasy 13 Final Fantasy Versus 13 square enix final fantasy xv PS4 Xbox One
Castlevania Animasyon Dizisinin Üçüncü Sezonu Resmen Onaylandı Phoenix Point Resmi Fragman

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XV
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız